Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Závažie VIPR 8

Zobraziť katalóg
Závažie VIPR 8
Závažie funkčné, prakticky nezničiteľné
Kód:  SPTif0212 Produktové číslo:  Vipr 8kg Stránky výrobcu
Závažie VIPR 8 Predaj skončil

Závažie VIPR 8

Máte pocit, že vášmu tréningu niečo chýba, že prešľapuje na mieste? Potom je na čase sa pohnúť! VIPR spája a kombinuje tradičné silové cvičenia s kondičnými, čo z neho robí neprekonateľný a funkčný tréningový nástroj pre celé telo. Bol vyvinutý pre bezpečnostné zložky v Amerike, ale rýchlo si získal pozornosť medzi elitnými športovcami na celom svete. Je nutné povedať, že vďaka svojej nezničiteľnosti oprávnene. VIPR sa cez noc stal synonymom pre ideálny pohybový tréning. 

Pri cvičení s VIPR-om môžete rotovať, premiestňovať ho, tĺcť ním o zem alebo využívať mechanickú zotrvačnosť. Tento 8-kilový nástroj skvele podporí nárast vašej svalovej hmoty a zároveň akceleruje spaľovanie kalórií.

„VIPR vznikol z potreby podporovať zmysluplný pohyb a priniesť efektívnu zmes silového tréningu s funkčným tréningom a zdravým pohybom. Pohyb je základný. A to, čo tvorí efektívny pohyb, je zmes zdvíhania, posúvania a krútenia." - Michol Dalcourt, tvorca ViPR-u

Kľúčové vlastnosti

  • Prepojenie silového a kondičného cvičenia
  • Praktická nezničiteľnosť
  • Univerzálny pre cvičenie vonku aj vo vnútri
  • S jeho pomocou budujete svalovú hmotu a pritom spaľujete veľa energie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Závažie VIPR 8
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VIPR 8.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií