Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ESPRIT JW50128 (925/1000)

Zobraziť katalóg
ESPRIT JW50128 (925/1000)
5 1 hodnotení
Náušnice materiál: striebro, priemer: 11 mm, šírka: 5 mm
Kód:  SP5010 Produktové číslo:  4891945414924 Stránky výrobcu

ESPRIT JW50128 (925/1000)

Náušnice sú medzi najdôležitejšie šperky pre ženy, pretože robia oblečenie a vyjadrujú štýl nositeľa. Menšie strieborné náušnice s jednoduchým dizajnom uistite sa, že si ich kúpite pre seba alebo darujte. Strieborné dvojfarebné náušnice Esprit vo forme malých širokých kruhov sú nadčasový a univerzálny šperk, ktorý vás rozjasní v pracovných dňoch a spoločenských udalostiach. Strieborný prsteň je doplnený tenkým prúžkom z ružového zlata. Sú tiež ideálnym darčekom pre ženy všetkých generácií pre rôzne príležitosti. Vďaka striebornému striebru 925/1000 je tiež vhodná na časté nosenie.

Módne náušnice Esprit vám ponúka:

  • Zaujímavý dvojfarebný dizajn
  • Kvalitný materiál - jemnosť striebra 925/1000
  • Striebro s ružovo-zlatým pruhom
  • Antialergický dizajn
  • Odolnosť voči korózii a iným nežiaducim účinkom
  • Záruka tradičných a osvedčených značiek

Strieborné náušnice odľahčujú tvár a oblečenie

Silver je krásny, tvárný a cenovo dostupný kov, ktorý zvyšuje šarm každej ženy. Strieborné šperky priniesli svojim užívateľom radosť z tisícov rokov. Preukázaná je kombinácia striebra s čiernou alebo biela farba, potom s perlami a drahými kameňmi. Tento trend bol kombináciou strieborných a intenzívnych farieb.

Zirkóny sú jedným z najobľúbenejších kameňov dnes. Ponúka vysoký svetelný lalok a výrazne zdôrazňuje každé šperky, ktoré je vybavené. Vďaka týmto strieborným náušnicam budú zirkóny denne svietiť a obdivovať vás.

Rozmery:
priemer 11 mm
šírka 5 mm

Úspešná značka Esprit bola založená roku 1968 v Spojených štátoch amerických. Od tej doby získala veľa zákazníkov po celom svete a dnes už zaujíma popredné miesto medzi výrobcami hodiniek a šperkov, ktoré patria k vyhľadávaným nielen medzi ženami, ale aj mužmi. Kolekcie šperkov nesúcich štítok Esprit sú vždy vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, predovšetkým striebra, ocele a kože, a preto svojim majiteľom ponúkajú okrem originálneho dizajnu aj veľmi dlhú životnosť. Každý výrobok predstavuje dokonale prepracovaný módny doplnok, ktorý oplýva raz výrazným a inokedy elegantným dizajnom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESPRIT JW50128 (925/1000)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESPRIT JW50128 (Ag925/1000).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií