Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA 5590.90010 Aneta

Zobraziť katalóg
ETA 5590.90010 Aneta
4,6 5 hodnotení
Rýchlovarná kanvica - antikoro, 1.7 l, 2200 W, vyberateľný a umývateľný filter, vodoznak, červená
Kód:  EAD1152g1 Produktové číslo:  ETA559090010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 5590.90010 Aneta

ETA 5590.90010 Aneta predstavuje špičkového pomocníka pri príprave kávy, čaju aj iných nápojov. Zaujme originálnym nadčasovým dizajnom v červenom vyhotovení. Rýchlovarná kanvica ponúka objem 1,7 litra a pracuje pri príkone 2200 wattov. Prehľadný obojstranný vodoznak a svetelná signalizácia chodu dodáva používateľovi všetky potrebné údaje. Vyberateľný a umývateľný filter proti usadeninám spolu so skrytým vyhrievacím telesom pod antikorovým dnom garantujú dlhú životnosť spotrebiča.

Vykurovacie teleso je ukryté pod antikorovým dnom a v prípade potreby umožňuje jednoduchú údržbu. Veľký dôraz bol kladený aj na bezpečnosť, a preto je kanvica ETA vybavená celým radom spoľahlivých prvkov. Oceníte predovšetkým automatické vypínanie pri dosiahnutí bodu varu alebo dvojnásobnú bezpečnostnú poistku proti prehriatiu a chodu naprázdno. Vďaka priestoru na navinutie prívodného kábla, ktorého dĺžku si navyše môžete podľa potreby prispôsobiť, je skladovanie kanvice veľmi jednoduché a praktické.

Kľúčové vlastnosti

  • Príkon 2200 W
  • Objem 1,7 l
  • Ukazovateľ stavu vody
  • Vyberateľný a umývateľný filter vo výlevke
  • Automatické vypínanie pri dosiahnutí bodu varu
  • Svetelná signalizácia prevádzky
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém
  • Priestor na navinutie napájacieho kábla
  • Červené vyhotovenie
  • Rozmery: 153 x 240 mm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 5590.90010 Aneta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 5590 90010 Aneta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 5.590,90010 Aneta.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií