Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Everlast MMA graplingové rukavice PU L/XL

Zobraziť katalóg
Everlast MMA graplingové rukavice PU L/XL
4,0 1 hodnotení
– ultimátne, otvorený palec
Kód:  SPT815 Produktové číslo:  5050787203052

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Everlast MMA graplingové rukavice PU L/XL Predaj skončil

Everlast MMA graplingové rukavice PU L/XL

Veľké skúsenosti na strane spoločnosti Everlast dovolili vzniknúť dokonalým tréningovým rukaviciam s otvoreným palcom. Tento kus je určený na tréningy s protivníkom. Neodporúča sa používanie na boxovacom vreci. Graplingové MMA rukavice zosilnia uštedrované údery a zlepšia ochranu kĺbov a šliach vašej ruky. Dominujte nad všetkými súpermi nielen vďaka vašej sile a mrštnosti ale tiež vďaka dokonalosti športového vybavenia, ktoré sa rozhodnete používať.

Otvorený palec vám umožní lepšie uchopenie a držanie súpera, ktoré môže byť vo vypätých zápasoch rozhodujúcim faktorom. Kožený povrch rukavíc je veľmi pevný a vydrží až niekoľko desiatok tisíc úderov. Taktiež je veľmi pohodlný. Spoločnosť s mnohoročnými skúsenosťami vyrába veľmi dobre padnúce rukavice. Unikátna je tiež podšívka, ktorá umožní rukám voľne dýchať a pohlcuje všetok nepríjemný pot či baktérie. Pevná a odolná konštrukcia na kĺboch ??chráni ruku pred zraneniami alebo odreninami. Nastaviteľný, uzatvárateľný pásik umožní ľubovoľné utiahnutie rukavice okolo zápästia. Logo firmy Everlast je umiestnené na vnútornej strane rukavice a tiež na upínacom pásku. Technológia EverFresh chráni ruku proti zápachu a podráždeniu kože. Jednoduchá je aj údržba, povrch rukavíc stačí utrieť suchou handričkou. Neodporúča sa pranie v práčke.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Everlast MMA graplingové rukavice PU L/XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Everlast MMA graplingové rukavice PU L/XL.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií