Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Everlast PVC Sauna suit M/L

Zobraziť katalóg
Everlast PVC Sauna suit M/L
Oblek vynikajúci na aeróbny tréning a chudnutie.
Kód:  SPT828 Produktové číslo:  5050787210012 Stránky výrobcu
Everlast PVC Sauna suit M/L Predaj skončil

Everlast PVC Sauna suit M/L

Podporte svoj diétny plán a spaľovanie s účinným oblekom od spoločnosti Everlast. Váš aeróbny tréning sa stane oveľa intenzívnejším. Produkt funguje na princípe sauny. Beh, box alebo chôdza sa stane takmer zlým snom pre vaše tukové bunky. Vďaka vyvíjanej fyzickej aktivite sa vaše telo zahrieva, materiál obleku udržuje všetko teplo vnútri a vy sa cítite ako zavretí v saune. Oblek je určený úplne pre každého, kto chce schudnúť a tvarovať svoju postavu.

Kontaktní športovci využívajú túto technológiu dlhé roky. Vďaka kumulácii tepla v odeve je osoba schopná vypotiť veľké množstvo vody naraz a redukovať tak svoju váhu. Oblek je koncipovaný do dvoch častí. Spodná a horná časť je vyhotovená v striebornej farbe, na chrbte vrchnej časti môžete nájsť veľký nápis Everlast. Použitý materiál je takmer nepriedušný a gumy na rukávoch, krku a nohaviciach zaistia nulový únik tepla z vnútra obleku. Materiál je tiež veľmi pevný a odolný, vďaka čomu dokáže vydržať aj vyššiu športovú záťaž. Veľmi jednoduchá je aj údržba tejto cvičebnej pomôcky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Everlast PVC Sauna suit M/L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Everlast PVC Sauna suit M/L.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií