PET PET

EVITA Walk + 3D SL

Zobraziť katalóg
EVITA Walk + 3D SL
3,9 8 hodnotení
Krokomer pre Android/iOS zariadenia, bezdrôtový, online aplikácie Evita Lite, prenáša dáta do Evita systému aktívneho zdravie
Kód:  EVI101a Rozšírená záruka +36 mesiacov

EVITA Walk + 3D SL

Automatické meranie

Evita Walk + 3D SL vám ponúka automatické meranie vašich krokov , prejdenú vzdialenosť a množstvo spálených kalórií . O správne meranie krokov sa stará 3D senzor , ktorý je do krokomeru Evita Walk + 3D SL integrovaný. Nezáleží na tom, či máte Evita Walk + 3D SL na opasku alebo v príručnej kapsičke. Vaše kroky budú stále presne zmerané .

Aplikácie

Evita Walk + 3D SL má k dispozícii online aplikáciu Evita Lite , ktorá zhromažďuje  vaše dáta  o vašej aktivite. Aplikácia je dostupná pre mobilný systém android a iOS . Vďaka tejto aplikácii viete presne, kde ste v daný deň chodili a koľko ste toho prešli. Namerané dáta poskytuje k následnému vyhodnoteniu a porovnaniu už skôr zaznamenaných údajov.

Synchronizácia

Krokomer má zabudovanú komunikačnú technológiu ANT + , cez ktorú namerané hodnoty prostredníctvom počítača prenesiete do vášho účtu v Evita systéme. Výsledkom je dokonalý prehľad o histórii vašej aktivity . Získané dáta možno ľahko prenášať aj prostredníctvom adaptéra eVito Wahoo ANT + ,do zariadenia od spoločnosti Apple. K Evita krokomeru zadarmo obdržíte adaptér USB ANT + pre bezdrôtový prenos dát do Evita systému a voucher pre aktiváciu online aplikácie Evita Lite .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVITA Walk + 3D SL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eVito Walk+ 3D SL.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií