Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

EVOLVEO EasyPhone + Stolová nabíjačka

Zobraziť katalóg
EVOLVEO EasyPhone + Stolová nabíjačka
4,5 164 hodnotení
Mobilný telefón - Veľký 1.8" farebný kontrastný displej, jednoduché ovládanie, SOS tlačidlo (až 6 čísiel), FM rádio, Bluetooth, svietidlo, kalkulačka, diktafón, microSDHC, hlasité počúvanie, nabíjací stojan
Kód:  JD160d3 Produktové číslo:  EP-500 Stránky výrobcu
EVOLVEO EasyPhone + Stolová nabíjačka Predaj skončil

EVOLVEO EasyPhone + Stolová nabíjačka

Zostaňte v spojení s celou rodinou vrátane tých najstarších členov. Elegantný mobilný telefón EasyPhone od spoločnosti EVOLVEO bol vyvinutý a vyrobený presne pre potreby seniorov - jeho používanie je tak naozaj jednoduché a pritom nepostráda žiadnu z dôležitých funkcií, naopak pridáva nadštandardy v podobe nabíjacieho stojančeku, praktických svetiel či podpory pamäťových kariet. Ani dizajnová stránka nezostala zanedbaná a za moderné čierno-strieborné prevedenie s kvalitnými materiálmi sa rozhodne nebudete musieť hanbiť.

Všetko, čo potrebujete

  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • SOS tlačidlo
  • Dlhá výdrž na jedno nabitie
  • Nabíjací stojan
  • FM rádio bez nutnosti slúchadiel
  • Svietidlo
  • Podpora pamäťových kariet
  • Prehrávanie MP3 súborov
  • Veľký farebný kontrastný displej

V jednoduchosti je krása


Dostatočne veľké tlačidlá s dobre čitateľnými číslami, resp. písmenami a klasická konštrukcia sú presne tým, čo seniori od svojho telefónu očakávajú. Na písanie SMS správ, vytáčanie čísiel a vôbec ovládanie telefónu si tak rýchlo zvyknú a nebude im robiť problémy.

Na zadnej strane telefónu sa navyše nachádza špeciálne SOS tlačidlo, po ktorého stlačení dôjde k odoslaniu núdzovej SMS správy či vytočenie vopred definovaného čísla.

Dobre čitateľný displej


Pri telefóne tejto kategórie je dôležitá dobrá čitateľnosť displeja aj pre osoby z horším zrakom. EVOLVEO EasyPhone preto využíva 1,8" displej s kontrastnou technológiou a dostatočne veľkými číslami a písmenami. Nemenej dôležitá je aj podpora českého jazyka.

Posvieti v tme


Pri pohybovaní sa v noci, hľadanie predmetov v tmavších miestach alebo pri čítaní novín či časopisov v šere príde vhod praktická baterka na vrchnej strane. Zapína sa tlačidlom na bočnej strane a funkčné je tiež, keď je telefón vypnutý.

Veľa praktických funkcií


EasyPhone je aj napriek svojej jednoduchosti vybavený modernými funkciami. Podporuje pamäťové karty microSD, z z ktorých je schopný prehrávať pesničky vo formáte MP3 a nastaviť ich tiež ako zvonenie pre SMS správy či prichádzajúce hovory.
Okrem hudobného prehrávača poslúži aj ako FM rádio, ktoré, na rozdiel od väčšiny ostatných mobilných telefónov, dokáže hrať aj bez nutnosti pripojených slúchadiel.

Dlhá výdrž, ľahké nabíjanie


Batéria s kapacitou 1000 mAh poskytne dostatok energie na niekoľko dní v pohotovostnom režime. Keď už predsa len dôjde na nabíjanie, praktický nabíjací stojan zamedzí zložitému zasúvaniu micro USB konektora do telefónu. Stačí telefón vložiť do stojanu a nabíjanie začne automaticky.

Doplňujúce informácie:

Hlavné funkcie:
Maximálne jednoduché ovládanie - pre jednoduché volanie a posielanie SMS správ
České menu
Oddelené tlačidlá klávesnice
Prehľadné a jednoduché menu
Posuvné tlačidlo pre uzamknutie klávesnice telefónu na ľavej strane telefónu
Posuvné tlačidlo svetla na pravej strane telefónu
Nabíjacia dokovacia stanica pre jednoduché nabíjanie batérie
Tlačidlo pre obľúbené čísla s možnosťou uloženia až 8 čísiel
Podpora pre rýchlu voľbu telefónneho čísla
3.5 mm vstup pre slúchadlá
Možnosť zavesenia na pútko
SOS tlačidlo na zadnej strane
SOS volania na šesť telefónnych čísel
FM rádio bez nutnosti zapojenia slúchadiel s automatickým alebo ručným ladením
Podpora hudobných súborov
Výkonný reproduktor pre hlasné hands-free
Bluetooth
Svietidlo
Kalkulačka
Budík
Digitálny záznamník zvuku (diktafón)
Podpora SIM Toolkit
GSM 900/1 800 MHz
4 užívateľské profily
Vibračné zvonenie

Balenie obsahuje:
Mobilný telefón EVOLVEO EasyPhone
Nabíjací stojan
Sieťovú nabíjačku 230 V
Manuál

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO EasyPhone + Stolová nabíjačka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO EasyPhone + Stolní nabíječka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Easyphone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Easyphone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO EasyPhone + Stolní nabíječka.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií