Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO EPS 400W aPFC

Zobraziť katalóg
EVOLVEO EPS 400W aPFC
4,4 25 hodnotení
PC zdroj herný, ATX 2.3/EPS, aktívne PFC, 82%, 12cm tichý ventilátor, bulk
Kód:  UE105i Produktové číslo:  EP400AP12B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO EPS 400W aPFC

Tichý napájací zdroj s účinnosťou 82% a EPS využiteľným najmä v herných PC. Štandard EPS12V je štandard kompatibilný s ATX pôvodne určený normou SSI (Server System Infrastructure) pre napájacie zdroje do serverov zaisťujúce silnejšie a stabilnejšie prostredie. Zdroj disponuje aktívnym PFC, ktoré vďaka redukcii fázového posunu prúdu a napätia zabezpečuje väčšie využitie napájacieho prúdu. Túto vlastnosť ocenia najmä používatelia, ktorí majú PC napojení pre prípad výpadku el. prúdu na UPS. Vďaka aktívnemu PFC vydrží UPS zálohovať PC s týmto zdrojom dlhšie.

Zariadenie je vybavené 12 cm ventilátorom na dostatočné chladenie a zároveň zmierňuje hluk pri točení. Disponuje aktívnym PFC a sieťovým vypínačom. Integrovaná regulácia otáčok veľmi ovplyvňuje úroveň hluku pri bežnej kancelárskej práci. Zdroj vyhovuje štandardu ATX 2.3. Obsahuje štyri Serial-ATA konektory a je vhodný na použitie aj k základným doskám Pentium IV. Samozrejmosťou, je CE certifikát a splnený normy RoHs, ktorá šetrí životné prostredie.

Parametre a špecifikácie:

Základné informácie:

Formát: ATX 2.3
Výkon: 400 W
PFC: aktívny
Ďalšie vlastnosti: sieťový vypínač, kabeláž v dĺžke 35cm,

Chladenie:
Rozmer ventilátora: 120 mm
Regulácia otáčok

Konektory:
1x napájací kábel pre MB 20 + 4pin
1x napájací kábel s 2x MOLEX konektorom a 1x FD3
1x napájací kábel cpu 4pin
2x napájací kábel s 2x S-ATA konektorom

  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
400 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Výbava a funkcie
Aktivny PFC, Sieťový vypínač Hotovo!
Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
400 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Aktivny PFC, Sieťový vypínač Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
120 mm Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO EPS 400W aPFC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO EPS 400W aPFC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Pulse 400W EPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Pulse 400W EPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO EPS 400W APFC.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií