PET PET

Diskusia k EVOLVEO K4 čierna/červená

Zobraziť katalóg
EVOLVEO K4 čierna/červená - PC skrinka

Diskusia k EVOLVEO K4 čierna/červená

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO K4 čierna/červená, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO K4 čierna/červená ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO K4 čierna/červená vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

ma to aj v sebe aj dvd mechaniku? pripadne da sa do toho dat dvd mechanika [nemyslim externu]

Tá farba podsvietenia sa dá meniť?

Dobrý deň, chcem sa opýtať je táto case červená alebo žltá? Lebo všade je to inak...

Dobrý deň.chcem sa pýtať.dá sa do zadnej pozície osadiť fan 120mm či len ako máte v popise fan 80mm? ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, v hodnoteniach sa píše, že sa dajú osadiť až 4 ventilátory. Rád by som sa opýtal, aká maximálna veľkosť ventilátorov sa na každé miesto dá osadiť.

dobrý deň chcem sa spýtať že či sa zmestí toto vodné chladenie Thermaltake CL-W108-PL12SW-A ďakujem

dobrý den mám tuto skříň a nemůžu si ji vynachválit a tak by mě zajímalo jestli bych do ní dostal GK o velikosti 28.5cm?

Dobry den mohol by som dat do tejto bedne vodne chladenie?

Dalo by sa tam dať aj 1.8 SDD?

Dobry den mam skrinu na pc Evolveo K4 kupil som ju este vroku 2015 vtedy mala nainstalovany len jeden 120 mm vrntilator s cervenym podsvietenim. Chcel by som vediet ci sa do nej da namontovat ssd disk na operacny sustem a hddna data a ak by som to kupil u vas da sa ktomu kupit aj montaz...

12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií