Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Fakjů pane učiteli 2

Zobraziť katalóg
Fakjů pane učiteli 2 Film
4,5 13 hodnotení
Kód:  AVCA0060
Fakjů pane učiteli 2 Predaj skončil

Fakjů pane učiteli 2

Byť úspešným lupičom vyžaduje mať pevné nervy. A keď ste k tomu aj učiteľom na strednej, potrebujete nervy ako špagáty a vražednú bezohlednosť. A presne vďaka tomu u školskej tabule uspel bývalý zločinec a súčasný samozvaný učiteľ Zeki Müller (Elyas M'Barek) v bláznivej školskej komédii Fakjů pán učiteľ. A teraz je všetkými milovaný kantor Zeki Müller späť!

K jeho smole ho v pedagogickej kariére čakajú aj zásadné nepríjemnosti: predovšetkým ranné vstávanie a voprsklí študenti. Proste a jednoducho mu kariéra učiteľa pripadá oveľa náročnejšie ako jeho doterajšie trochu trestná činnosť. Vďaka kontaktom z minulosti tiež príde ku slušnej kôpke kradnutých diamantov, ktoré rafinovane ukryje do plyšového medvedíka. Lenže jeho tak trochu bláznivá kolegyňa Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurth) plyšáka bezstarostne venuje detskej charite v Thajsku.

Súhrou náhod riaditeľka školy zúfalo zháňa učiteľa, ktorý by išiel so študentmi na školský výlet do zahraničia. Chce, aby jej "Goetheho gymnázium" predčilo svojho namysleného konkurenta, "Schillerová gymnázium". Obe školy totiž súperia o uznanie ministerstva školstva. Zeki sa tejto príležitosti chytí. Vidí v tom šancu, ako získať diamanty z východoázijskej krajiny späť.

Spolu so školským krúžkom ekológie odcestuje do chudobnej rybárskej dediny v Thajsku, kde sa všetci tvrdo a nemilosrdne stretnú s učiteľom Hauke ??Wölkim a jeho triedou šprti a šplhúňov zo Schillerovho gymnázia. A aby toho na Zekiho nebolo málo, tak sa jeho študenti navyše rozhodnú zabrániť svojmu zbožňovanému učiteľovi, aby našiel "svoje" diamanty a zavesil učitelování na klinec. Ako Zeki, ktorý je stále jednou nohou v podsvetí a druhú v zborovni, skončí?

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií