Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fantacolor Baby Basic

Zobraziť katalóg
Fantacolor Baby Basic
Kreatívna sada vhodná od 1 roka
Kód:  HRAa1616 Produktové číslo:  8007905044056

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fantacolor Baby Basic

Užívajte si so stavebnicami Fantacolor Baby už od 12 mesiacov veku vášho dieťaťa. Ide o úplne novú hračku, ktorá umožňuje dieťaťu tvoriť pomocou farebných gombíkov rôznorodé obrázky. Táto súprava pre najmenších má veľké gombíky v troch rôznych farbách, vďaka čomu sa dajú výborne rozlíšiť. Nechýbajú ani vzorové karty, ktoré dieťaťu uľahčia hru ešte viac. Nechajte svoje dieťa hrať sa so stavebnicou Fantacolor Baby Basic, ktorá rozvíja jemnú motoriku a predstavivosť.

 

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fantacolor Baby Basic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fantacolor Baby Basic . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby Basic Fantacolor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby Basic Fantacolor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fantacolor Baby Basic.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií