Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Feiyu G4EXT

Zobraziť katalóg
Feiyu G4EXT
Nadstavec predlžovací nadstavec pre G4 stabilizátory, vyrobený z uhlíkového vlákna, koniec vybavený závitom na spojenie s ďalšími nadstavcami, dĺžka 35 cm, hmotnosť 60 g
Kód:  SB810z7b Produktové číslo:  PFY-016
Feiyu G4EXT Predaj skončil

Feiyu G4EXT

Predlžovací nadstavec FEIYA G4EXT s dĺžkou 35 cm pre kamerové G4 stabilizátory vás zaujme svojou kvalitou i jednotlivými vlastnosťami. Vyrobený bol zo špičkového uhlíkového vlákna, takže je odolný, zároveň ale veľmi ľahký. Váži totiž len 60 gramov. Na jeho konci je okrem toho závit na spojenie s ďalšími nadstavcami, takže nebudete musieť robiť spojovacie diely. 

Kľúčové informácie

  • Predlžovací nadstavec pre kamerové G4 stabilizátory
  • Vyrobený z kvalitného uhlíkového vlákna
  • Odolný a zároveň ľahký
  • Závit na spojenie s ďalšími nadstavcami

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu G4EXT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu G4EXT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu G4EXT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Feiyu G4EXT.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií