AD homeoffice Premium Week Samsung

Feiyu G4GS

Zobraziť katalóg
Feiyu G4GS
Držiak – s trojosou stabilizáciou, na športové kamery SONY (FDR-X1000V a séria AS) a kamery podobných rozmerov a hmotnosti
Kód:  SB810z4 Produktové číslo:  PFY-006
Feiyu G4GS Predaj skončil

Feiyu G4GS

Pohodlné natáčanie stabilných záberov

Trojosí ručný stabilizátor Feiyu G4GS z odolného hliníka je určený pre športové kamery SONY (FDR-X1000V a rady AS) alebo iné podobných rozmerov. Predovšetkým ale poteší milovníkov videa, ktorí si chcú zaobstarať stabilné zábery. Držiak vďaka novému rýchloupínaciemu systému zvyšuje možnosti nastavenia rôznych uhlov rotácie.


vypnuté
Rýchloupínací systém
 

Realizujte svoje tvorivé vízie

Nehľadiac na náročnosť alebo nevhodné podmienky na natáčanie, s Feiyu G4 GS vyrazíte svojimi zábermi divákovi dych. Môžete využiť najrôznejšie uhly na to, aby ste zrealizovali akúkoľvek tvorivú víziu.


vypnuté
Realizujte svoje tvorivé vízie
 

Perfektná mobilita zachovaná

S držiakom dosiahnete nadštandardnú stabilitu, pritom sa nepripravíte o jednu z najlepších vlastností akčných kamier, ktorou je ich ľahká prenosnosť. Rozmery aj hmotnosť stabilizátora sa totiž pohybujú v prekvapivo nízkych hodnotách.


vypnuté
Perfektne mobilný
 

Predĺžená výdrž kamery

Kameru môžete nabíjať štandardne pomocou napájacieho kábla, avšak vďaka Feiyu G4 GS môžete predĺžiť jej výdrž pomocou prídavného batériového packu.


vypnuté
Dlhšia výdrž na batériu
 

Jednoduché ovládanie

Stabilizátor sa ľahko ovláda tlačidlom umiestneným v jeho hornej časti. Stačí jediný stisk a môžete si nastaviť ľubovoľný uhol náklonu, aký na zaobstaranie daného záberu práve potrebujete.


vypnuté
Odolná konštrukcia
 

Odolná konštrukcia

Kombinácia vysokoodolných materiálov dopomohla vzniku konštrukcii, ktorá vydrží prakticky akékoľvek podmienky alebo zaobchádzanie. Ani telá najmodernejších smartfónov nemôžu v tomto ohľade konkurovať.


vypnuté
Selfie a vlogy
 

Foťte si selfie a pustite sa do vlogovania

S pevnou predlžovacou tyčou získate nové možnosti na zaobstaranie záberov. Zachyťte neopakovanú selfie alebo sa pustite do natáčania video blogu!


 
Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu G4GS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu G4GS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu G4GS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Feiyu G4GS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií