Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FENJAL Olejový Set

Zobraziť katalóg
FENJAL Olejový Set
5 2 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: sprchovací olej 200 ml + telový olej 150 ml
Kód:  VBAL0212 Produktové číslo:  7614700021741

FENJAL Olejový Set

Dámska darčeková kozmetická kazeta Olejový set od švajčiarskej značky Fenjal je skvelým darčekom pre všetky ženy, ktoré rozmaznávajú svoju pokožku a starajú sa o ňu pomocou kvalitných kozmetických prípravkov. V súprave nájdu sprchový a telový olej. So sprchovacím olejom s nádhernou kvetinovou vôňou sa stane sprchovanie zmyselným zážitkom. Jeho zloženie je obohatené o vzácne skrášľujúce oleje a o vyživujúci olej z jadier z hrozna. Jemná pena sa o pokožku stará a dodáva jej bohatú hydratáciu.

Telový olej vyniká svojím bohatým zložením, ktoré obsahuje skrášľujúce oleje a olej z mučenky. Ultraľahké oleje pokožku nezamastia a rýchlo sa do nej vstrebávajú. Ich unikátna formula stabilizuje lipidovú rovnováhu a rovnováhu vlhkosti pleti. Dodáva pokožke potrebnú výživu a zanecháva ju zamatovo hebkú a jemnú.Olej v praktickom rozprašovači sa nanáša ihneď po sprchovaní na vlhkú kožu. Ľahkým vmasírovaním dochádza k stimulácii krvného obehu, vďaka čomu sa stáva pokožka pevnejšia. Zahaľte sa do zvodnej vône a doprajte si magické chvíle pohody.

Zloženie:
Hlava: bergamot, čierne ríbezle, mandarínka
Srdce: ruža, konvalinka, tóny mora
Základ: santalové drevo, mošus, marhuľa

Obsah súpravy:

  • Fenjal sprchový olej s objemom 200 ml
  • Fenjal telový olej s objemom 150 ml

Zloženie sprchového oleja:
Glycerín, PEG-7 Glyceryl Cocoate, MIPA Laureth Sulfate, Laureth-2, Sunflower Oil, Sodium Lauroyl Glutamate, Propylene Glycol, Glycine Soja, Vitis vinifera Seed Oil, Parfum, Aqua, Benzyl Alcohol, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Limonene, linalool, Eugenol, Alpha Isomethyl Ionone, Cl 42090

Zloženie telového oleja:
Paraffinum Liquidum, CYCLOPENTASILOXANE, Cyclohexasiloxane, Izopropyl palmitate, Passiflora incarnata Oil, Elaeis Guineensis Oil, Oluše Oil, Parfum, Citronellol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl Ionone, Eugenol, Octocrylene, Buthyl Methoxydibenzoylmethane, Citric Acid

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FENJAL Olejový Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FENJAL Olejový Set.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií