Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Ferrino Transalp 60 sand

Zobraziť katalóg
Ferrino Transalp 60 sand
Batoh veľkoobjemový, dvojkomorový, turistický, s veľkým množstvom vreciek a pláštenkou, úchyty na teleskopické palice, objem 60 l
Kód:  SPT14499 Produktové číslo:  8014044870866 Stránky výrobcu

Ferrino Transalp 60 sand

Hledáte perfektné turistické batožinu, ktorý je možné využívať aj na dlhších trasách? Veľkoobjemový batoh Ferrino Transalp (60 l) vás zaujme radom vlastností. Predovšetkým je nutné spomenúť dve komory a veľké množstvo vreciek, do ktorých sa zmestí veľa menších i väčších vecí. Vďaka vnútornému členenie navyše všetko nájdete úplne bez problémov. Potešiteľné sú tiež úchyty na teleskopické palice či cepíny, ale aj miesto pre helmu pod. Ide skrátka o ideálneho spoločníka na dlhé túry.  

hlavné prednosti

  • Veľký objem (až 60 l)
  • Dve komory a veľké množstvo vreciek
  • Úchyty na teleskopické palice alebo cepíny
  • Nastaviteľný chrbtový systém D. EA
  • Odnímateľná pláštenka na batoh

jedinečný komfort

Turistika vyžaduje maximálny možný komfort, k čomu nemalou mierou prispieva práve batoh. Ferrino Transalp však spĺňa všetky podobné požiadavky, pretože má nastaviteľný chrbtový systém D. EA z priedušného materiálu a ramenné popruhy s horným stabilizačným doťahovaním. Aby ste mali svoje veci vždy dokonalé suché, prítomná je pochopiteľne aj odnímateľné pláštenka. Kúpte si teda na túry tento komfortný batoh. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ferrino Transalp 60 sand
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Transalp 60 sand.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií