Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Festina 16649/8

Zobraziť katalóg
Festina 16649/8
Dámske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO7536 Produktové číslo:  8590588180277 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Festina 16649/8

Nadčasový vzhled, špičková kvalita a precíznosť. To všetko sú prednosti elegantných dámskych hodiniek Festina 16649/8 od prvotriednej švajčiarskej značky Festina. Štýlové hodinky striebornej farby vynikajú nielen svojím nádherným vzhledom, ale ponúkajú aj vodotesnosť do 50 metrov,   ktorá zabraňuje vniknutiu vody a vlhkosti do hodiniek, takže sa s nimi môžete sprchovať alebo potápať do pol metra. K tmavo šedému puzdre z nerezovej ocele krásne ladí kožený remienok striebornej farby. Atraktívny dizajn hodiniek završujú matne šedej rímske číslice a ručičky na guľatom bielom ciferníku.

Ciferník chráni pred poškriabaním tvrdé minerálne sklíčko, ktoré dokáže odolať všetkému ničeniu. Pohon hodiniek je zabezpečovaný spoľahlivým strojčekom Quartz a batériami. Tieto krásne hodinky ocení každá žena, ktorá dbá o svoj ??vzhled a chce sa páčiť. Doprajte si tieto veľmi kvalitné a elegantné hodinky. Na vašom zápästí sa budú ako nádherný luxusný šperk skvele vynímať.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Festina 16649/8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Festina 16649/8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Festina 16649/8.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií