Protiplnění

Festina 16867/2

Zobraziť katalóg
Festina 16867/2
Dámske hodinky – vodoodolnosť 5ATM
Kód:  KHO7589 Produktové číslo:  8590588179684 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Festina 16867/2

Luxusné dámske hodinky Festina 16867/2 od obľúbenej švajčiarskej značky vás očaria svojim elegantným vzhľadom, prvotriednym spracovaním a krásnou strieborno-čiernou kombináciou. Ozdobným prvkom sú trblietavé sklenené kamienky, ktoré lemujú ciferník po jeho obvode. Indexy a ručičky striebornej farby sa na čiernom ciferníku nádherne vynímajú a spoločne so žiarivými kamienkami dodávajú hodinkám punc luxusu. Hodinky ponúkajú vodoodolnosť 5 ATM, môžete sa s nimi bez obáv sprchovať alebo potápať do hĺbky pol metra. Ďalšou prednosťou hodiniek je okrem analógového zobrazovania presného času tiež dátumovka ukazujúca aktuálny dátum pomocou čísla.

K hodinkám krásne ladí aj remienok striebornej farby. Guľatý ciferník pred poškriabaním chráni odolné a tvrdé minerálne sklíčko. Napájanie hodinového strojčeka Quartz je pomocou batérie. Hodinky sú vyrobené z antikorovej ocele. Hodia sa pre akúkoľvek príležitosť, či už pre bežné nosenie do práce, či pre spoločenské akcie. Vďaka svojej elegantnej farebnej kombinácii ich na vašom zápästí nikto neprehliadne. Buďte štýlová a kúpte si tieto krásne funkčné hodinky.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Festina 16867/2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 16867/2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií