PET PET

Fieldmann FDV 2005-E

Zobraziť katalóg
Fieldmann FDV 2005-E
3,0 2 hodnotení
Príklepová vŕtačka – príkon 650W, otáčky naprázdno 0-3000/min., rýchloupínacie skľučovadlo 1.5-13mm, napätie a frekvencia 230V/50Hz, vŕtanie alebo príklepové vŕtanie, hmotnosť 2kg, bočná rukovať s hĺbkovým dorazom
Kód:  BOJ003h Produktové číslo:  FDV2005-E Stránky výrobcu

Fieldmann FDV 2005-E

Pokiaľ zháňate kvalitnú elektrickú vŕtačku s príklepom za nízku cenu, je tento kus od spoločnosti Fieldman presne tým pravým. Konštrukcia vŕtačky je veľmi ľahká a vyvážená, ergonomicky tvarovaná rukoväť zaistí, že sa vám zariadenie bude skvele držať v ruke. Výmena jednotlivých nadstavcov je za pomoci rýchloupínacieho skľučovadla jednoduchá a intuitívna. 

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchloupínacie skľučovadlo do 13 mm
  • príklep
  • plynulá regulácia otáčok z nuly až na 3000 za minútu
  • prepínanie smeru otáčania
  • postranná rukoväť

Perfektne technicky spracovaná

Vďaka plynulej regulácii otáčok z nuly až na 3000 za minútu získate pomalý rozjazd pri vŕtaní, a tým aj presnosť vývrtu alebo skrutkovaného vrtu. Výhodou je tiež prepínanie smeru otáčania, ktorú ocení užívateľ najmä pri skrutkovaní skrutiek či vŕtaní závesov. Čerešničkou na záver je potom praktická postranná rukoväť s metrom, ktorá výrazne uľahčí držanie smeru najmä pri vŕtacom module príklepu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fieldmann FDV 2005-E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FDV 2005-E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií