Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fila Shadow 80 Black / red UK 10,5 (EÚ 45)

Zobraziť katalóg
Fila Shadow 80 Black / red UK 10,5 (EÚ 45)
Kolieskové korčule pre začiatočníkov aj pokročilých korčuliarov, veľmi ľahké priedušné a pohodlné, hlinkový podvozok, kolieska 80mm, ložiská ABEC 5, veľkosť UK 10,5
Kód:  SPT11888 Produktové číslo:  8026473366179

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fila Shadow 80 Black / red UK 10,5 (EÚ 45) Predaj skončil

Fila Shadow 80 Black / red UK 10,5 (EÚ 45)

Inline korčule Fila Shadow 80 sú určené pre začiatočníkov aj pokročilých korčuliarov. Sú ľahké, priedušné a veľmi pohodlné. Majú hliníkový rám a kvalitné kolieska aj ložiská. Technológia Air Flow zaisťuje výbornú vzdušnosť korčulí a umožňuje ich pohodlné používanie aj lete a na dlhších trasách. Pre maximálnu bezpečnosť sa korčule zaväzujú šnúrkami, prackou a navyše suchým zipsom. Moderné korčule sú určené všetkým, ktorí majú radi pohyb a nechcú sa uspokojiť len s korčuľovaním v zime. Inline korčule vám dodajú pocit nezávislosti a príjemne vám rozprúdi krv v žilách. Doprajte si kvalitné inline korčule Fila Shadow a užívajte si rýchlu a pohodlnú jazdu!

vlastnosti korčúľ

  • veľkosť UK 10,5
  • farba červeno čierna
  • sú určené pre začiatočníkov aj pokročilých
  • materiál podvozku - hliník
  • kolieska 80 mm
  • ložiská ABEC 5
  • technológie Fila Air flow
  • zapínanie - račňová pracka, šnúrky, pásik na suchý zips
  • predtvarované polstrovanie
  • priedušný materiál

Korčuľovanie vám dá krídla!

Korčuľovanie na inline korčuliach je moderný šport, ktorému prichádza na chuť nielen deti a mladí ľudia, ale aj tí starší, ktorí dbajú o svoju fyzickú i duševnú kondíciu. K jeho prevádzkovanie stačí len korčule a rovná plocha, na ktorej sa môžete preháňať s vetrom o preteky. Korčuľovanie je príjemné najmä na jar, kedy je príroda svieži a priamo nabáda k pohybu, môžete ich ale používať aj v lete i na jeseň. Korčule môžete využiť na výletom pre celú rodinu, kde si skvele pretiahnete telo a zároveň si užijete príjemnú zábavu. Pri pravidelnom prevádzkovaní inline športu budete mať dokonale tvarované telo a stále dobrú náladu. Kúpte si inline korčule a udržujte si dobrú telesnú aj duševnú kondíciu!

Parametre a špecifikácia

Priemer koliesok
80 mm (3,15 ") Hotovo!
Typ ložiska
ABEC 5 Hotovo!
Zameniteľné kolieska a nôž
Nie Hotovo!
Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Kolieska a ložiská

Priemer koliesok
80 mm (3,15 ") Hotovo!
Typ ložiska
ABEC 5 Hotovo!

Typ

Zameniteľné kolieska a nôž
Nie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fila Shadow 80 Black / red UK 10,5 (EÚ 45) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fila Shadow 80 Black/red UK 10,5 (EU 45).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií