Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fila Shadow 80 Black / red UK 8 (EÚ 42)

Zobraziť katalóg
Fila Shadow 80 Black / red UK 8 (EÚ 42)
Kolieskové korčule pre začiatočníkov aj pokročilých korčuliarov, veľmi ľahké priedušné a pohodlné, hlinkový podvozok, kolieska 80mm, ložiská ABEC 5, veľkosť UK 8
Kód:  SPT11885 Produktové číslo:  8026473366124

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fila Shadow 80 Black / red UK 8 (EÚ 42) Predaj skončil

Fila Shadow 80 Black / red UK 8 (EÚ 42)

Inline korčule Fila Shadow 80 sú určené pre začiatočníkov aj pokročilých korčuliarov. Sú ľahké, priedušné a veľmi pohodlné. Majú hliníkový rám a kvalitné kolieska aj ložiská. Technológia Air Flow zaisťuje výbornú vzdušnosť korčulí a umožňuje ich pohodlné používanie aj lete a na dlhších trasách. Pre maximálnu bezpečnosť sa korčule zaväzujú šnúrkami, prackou a navyše suchým zipsom. Moderné korčule sú určené všetkým, ktorí majú radi pohyb a nechcú sa uspokojiť len s korčuľovaním v zime. Inline korčule vám dodajú pocit nezávislosti a príjemne vám rozprúdi krv v žilách. Doprajte si kvalitné inline korčule Fila Shadow a užívajte si rýchlu a pohodlnú jazdu!

vlastnosti korčúľ

  • veľkosť UK 8
  • farba červeno čierna
  • sú určené pre začiatočníkov aj pokročilých
  • materiál podvozku - hliník
  • kolieska 80 mm
  • ložiská ABEC 5
  • technológie Fila Air flow
  • zapínanie - račňová pracka, šnúrky, pásik na suchý zips
  • predtvarované polstrovanie
  • priedušný materiál

Korčuľovanie vám dá krídla!

Korčuľovanie na inline korčuliach je moderný šport, ktorému prichádza na chuť nielen deti a mladí ľudia, ale aj tí starší, ktorí dbajú o svoju fyzickú i duševnú kondíciu. K jeho prevádzkovanie stačí len korčule a rovná plocha, na ktorej sa môžete preháňať s vetrom o preteky. Korčuľovanie je príjemné najmä na jar, kedy je príroda svieži a priamo nabáda k pohybu, môžete ich ale používať aj v lete i na jeseň. Korčule môžete využiť na výletom pre celú rodinu, kde si skvele pretiahnete telo a zároveň si užijete príjemnú zábavu. Pri pravidelnom prevádzkovaní inline športu budete mať dokonale tvarované telo a stále dobrú náladu. Kúpte si inline korčule a udržujte si dobrú telesnú aj duševnú kondíciu!

Parametre a špecifikácia

Priemer koliesok
80 mm (3,15 ") Hotovo!
Typ ložiska
ABEC 5 Hotovo!
Zameniteľné kolieska a nôž
Nie Hotovo!
Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Kolieska a ložiská

Priemer koliesok
80 mm (3,15 ") Hotovo!
Typ ložiska
ABEC 5 Hotovo!

Typ

Zameniteľné kolieska a nôž
Nie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fila Shadow 80 Black / red UK 8 (EÚ 42) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fila Shadow 80 Black/red UK 8 (EU 42).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií