Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fitbit Alta Small Teal

Zobraziť katalóg
Fitbit Alta Small Teal
5 3 hodnotení
Fitness náramok pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, automatický spánkový režim, čas, ID volajúceho, sms, kalendár, budík), veľkosť 14-17cm, OLED displej, Bluetooth 4.0 dosah 20 metrov, USB, výdrž batérie 5 dní
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  FTB002e6d3g Produktové číslo:  FB406TES-EU
Fitbit Alta Small Teal 113,22 € Rozbalené

Fitbit Alta Small Teal

Fitbit Alta Small Teal je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Postará sa o motiváciu

Fitbit Alta monitoruje vašej celodenné aj nočné aktivitu. Počíta počet ušlých krokov, vzdialenosť, množstvo spálených kalórií a počet aktívnych minút. Ak sa dlho nehýbete, priateľsky vás na to upozorní a podnieti k pohybu. A naopak, vie oceniť každú vašu aktivitu.

vypnuté
Fitbit Alta Small Teal


vypnuté
Fitbit Alta Small Teal

Štatistiky v aplikácii Fitbit

Sledujte priebeh svojich aktivít na OLED displeji, ktorý prebudíte jemným poklepaním. Zobrazujú sa na ňom aj textová či kalendárová upozornenie, ktorá Fitbit Alta prijíma zo spárovaného iPhonu či telefónu s Androidom alebo Windows Phone skrz aplikáciu Fitbit. Vyhodnocuje, ako ste si viedli, a všetok váš pokrok prevádza do prehledných grafov a štatistík.



Štýl a elegancia

Alta nie je len obyčajný športový fitnes náramok. Boduje uhladeným štýlom, ktorým skvele zdôrazníte svoju osobnosť. Pasuje nielen k športovému, ale aj na bežné a dokonca aj elegantnému oblečeniu. Skrátka s týmto náramkom sa už nemusíte obmedzovať a zakaždým ho dávať dole, stane sa vaším nerozlučným spoločníkom pri každej príležitosti.

vypnuté
Fitbit Alta Small Teal


vypnuté
Fitbit Alta Small Teal

Sledovanie spánkové aktivity

Fitbit Alta disponuje novou funkciou "SmartTrack", ktorá sama rozpozná druh vašej aktivity. Môžete teda vyraziť, bez toho aby ste museli niečo nastavovať. V noci automaticky sleduje, ako dlho a ako dobre spíte, následne výsledky prehledne zobrazuje v grafe. Nastavte si tiché budenie a náramok vás príjemne vzbudí vibráciami.


kľúčové vlastnosti

  • Alta monitoruje vašu celodenné aj nočné aktivitu
  • Pripomenie vám, že je čas sa hýbať
  • Dotykový OLED displej s aktuálnym časom
  • Prijíma textové a kalendárové notifikácia z telefónu
  • Funkcia SmartTrack automaticky rozozná druh vašej telesnej aktivity
  • Vhodný aj k elegantnému oblečeniu
  • Veľkosť S - vnútorný obvod 14-17 cm
  • Výdrž batérie 5 dní
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fitbit Alta Small Teal
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií