Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Diskusia k Fitbit Charge 2 Small Lavender Rose Gold

Zobraziť katalóg
Fitbit Charge 2 Small Lavender Rose Gold - Fitness náramok

Diskusia k Fitbit Charge 2 Small Lavender Rose Gold

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fitbit Charge 2 Small Lavender Rose Gold, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fitbit Charge 2 Small Lavender Rose Gold ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fitbit Charge 2 Small Lavender Rose Gold vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den, prodává se nějaká ochraná folie na to,aby se nepoškrábaly?děkuji

Dobry den, naramek mi nameri presnou fazi spanku 1z7 dnu cim to je? To nespravne mereni je uplna blbost. Ale kdyz se zadari a meri to i rem a deep,.. tak to sedi.

DOBRÝ DEN, JE NÁRAMEK KOMPATIBILNÍ S HUAWEI P20? DĚKUJI

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jsou hodinky kompatibilní s telefonem Samsung galaxy J5 (2017). Děkuji.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je náramek kompatibilní s mobilním telefonem Lenovo K33a48 (K6 Dual SIM). Děkuji.

Dobrý den, psala jsem již dotaz do "chat okna", prý mi bude poslána odpověd na email, ale už pár dní nic, tak se zeptám tady... Můj dotaz zní, prodáváte k fitbitům řemínky ze silikonu ? Já tu vidím jen samé kožené, ty náhradní.... Díky za odpověď.

Dobrý den..chtěla bych se zeptat zda při nákupu fitbit charge 2 se vztahuje záruka na 2 roky? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím o informaci, zda tento náramek Fitbit Charge 2 je možné spárovat s mobilním telefonem Huawei P10 Lite. Děkuji. P.

Dobrý deň. Kúpila som si Fitbit Charge 2 a výrobca udáva životnosť na jedno nabitie baterky cca 5 dní. Mám vypnuté všetky notifikácie, synchronizáciu a baterky mi vydrží ani nie 2 dni. Večer nabijem a na druhý deň večer má baterka pod 30%. Je to v poriadku? Alebo mám zariadenie vrátiť, nakoľko ho mám zakúpene 8.3.2018 a podľa mňa výrobok nezodpovedá tomu, čo udáva výrobca. Zariadenie som kúpila už rozbalené. Ďakujem.

Dobrý den, prosím jak nastavit na hodinkách formát času 24 hodin. Děkuji.

123
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií