Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Fitbit Charge Large Burgundy

Zobraziť katalóg
Fitbit Charge Large Burgundy
4,0 4 hodnotení
Fitness náramok bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, automatický spánkový režim, aktívny minúty, čas, ID volajúceho, budík), veľkosť L (18-20cm), vodeodolný náramok, OLED displej, Bluetooth 4.0 dosah 20 metrov, USB, výdrž batérie 7-10 dní
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  FTB002e6d Produktové číslo:  FB404BYL-EU Stránky výrobcu
Fitbit Charge Large Burgundy 102,18 € Rozbalené

Fitbit Charge Large Burgundy

Fitbit Charge Large Burgundy je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Moderné športtester vo veľkosti L si obľúbia všetci, ktorí chcú mať prehľad o svojich denných aktivitách aj spánku. Už jeho vzhľad je prepracovaný, pôsobí moderne, aj keď máte na sebe tričko alebo sako. Konštrukcia sa opiera o pružnosť a odolnosť elastomeru, ktorý je u podobných hodiniek obľúbenou a spoľahlivú voľbou výrobcov.

Podrobný monitoring

Inovatívny senzory rozoznajú beh od chôdze a zvládnu aj kontrolovať ako dlho a kvalitne spíte. Presne spočítajú počet krokov a určí trvania jednotlivých udalostí. Na základe zmeraných údajov sa tiež dozviete presný počet spálených kalórií, čo vám dodá chuť a motiváciu pre ďalšie krôčiky k vysnívanej kondícii a postave.

Automatická bezdrôtová synchronizácia

Všetko, čo športtester zaznamená, si môžete jednoducho a hlavne pohodlne synchronizovať pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.0 s počítačom alebo s niektorým z viac ako 120 podporovaných chytrých telefónov (kompatibilitu s aplikáciou Fitbit zistíte tu). Prezerajte si podrobné dáta o svojich výkonoch v tabuľkách a grafoch skrze Fitbit aplikáciu. Na jednom mieste sa zhromažďujú aj mesačné prehľady o aktivitách a nechýba možnosť zdieľania vašich výkonov s vašimi priateľmi. Za každý prekonaný cieľ či míľnik budete ocenení virtuálnymi odznaky.

OLED displej

Všetko podstatné zobrazí prehľadne spracovaný jednoduchý OLED displej, či už to sú údaje o aktivite alebo ID volajúceho. Minútové zaznamenané dáta náramok uchová až 7 dní, denné záznamy až 30 dní. Výrobcom udávaná výdrž hodiniek je dlhých 10 dní a za zmienku stojí aj prítomnosť vibračného motorku, ktorý vám spríjemní ranné vstávanie.

Parametre a špecifikácie:

Napájanie:
Lithium-polymér batéria
Výdrž na jedno nabitie: 7-10 dní
Doba nabíjania: 1-2 hodiny

Systémové požiadavky:
Bluetooth 4.0
Nainštalovaná aplikácia Fitbit
Android zariadenia
iOS zariadenia
Windows Phone zariadenia
Kompletný zoznam podporovaných zariadení

Vnútorný obvod náramku:
18 - 20 cm

Obsah balenia:
Športtester Fitbit Charge
Bezdrôtový USB kľúč
Nabíjací kábel

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fitbit Charge Large Burgundy
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií