AlzaBoxy Q1 PET

FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5 ml

Zobraziť katalóg
FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5 ml
Plniteľný rozprašovač parfumov vďaka unikátnemu systému na reguláciu tlaku a obsahu ho možno vziať aj do lietadla
Kód:  KPPF214a Produktové číslo:  7290014032255

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5 ml Predaj skončil

FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5 ml

Plniteľný rozprašovač parfumov Flo Refillable Perfume Atomizer Turquoise o objeme 5 ml je skvelým pomocníkom nielen na cestách, ale aj kedykoľvek počas dňa či noci, kedy sa budete chcieť osviežiť svojou obľúbenú vôňou a nechcete nosiť veľký flakón parfumu. Vďaka svojej vreckovej veľkosti sa vojde do každej kabelkyči vrecka. Vyniká svojím elegantným dizajnom, ktorý je vodotesný a umývateľný. Je vyrobený zo skla, ktoré je veľmi odolné proti rozbitiu, zachováva pôvodnú vôňu a zvonku je chránené hliníkovým puzdrom tyrkysovej farby. Vo vnútri sa nachádza dýza, s ktorou sa vôňana pokožke rovnomerne rozloží.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny na cestách
  • Vrecková veľkosť
  • Luxusný dizajn tyrkysovej farby
  • Silikónový nadstavec
  • Ľahké a opätovné plnenie rôznymi parfumami
  • Spĺňa predpisy pre prepravu na palube lietadla
  • Pre 77 vstrekov parfumu

Preprava na palube lietadla

Použitie rozprašovača je veľmi jednoduché, stačí naliať obľúbený parfum do silikónového nadstavca. Využiť ho môžete pre rôzne parfumy, pred opätovným použitím rozprašovač vymyte teplou vodou a znovu naplňte. Jeho veľkou prednosťou je, žespĺňa predpisy pre prepravu na palube lietadlaa letecké spoločnosti ho schválili ako príručný doplnok. Objem 5 ml vystačí na 77 vstrekov parfumu. Doprajte si tento dizajnový rozprašovač, vďaka ktorému budete mať svoju vôňu neustále pri sebe.

Objem:
5 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií