PET AD homeoffice

Focus Jarifa Pro 27,5" HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt (2016)

Zobraziť katalóg
Focus Jarifa Pro 27,5" HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt (2016)
Elektrobicykel - batéria Li-Ion 17Ah 36V, nominálny výkon 250W, hydraulické brzdy, odpružená predná vidlica uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám veľkosť M/44 cm, kolesá veľkosť 27,5"
Kód:  SPT12016 Produktové číslo:  623511051
Focus Jarifa Pro 27,5" HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt (2016) Predaj skončil

Focus Jarifa Pro 27,5" HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt (2016)

Túžite po adrenalínovej jazde v atraktívnom horskom teréne bez obmedzenia? Stavte na Focus Jarifa. Táto nemecká firma prichádza na trh s horúcou novinkou v oblasti elektrobicyklov.Ich dušou je špeciálne vyvinutý unikát IMPULSE EVO RS. Ide o dynamický stredový motor s maximálnym krútiacim momentom 80 Nm. Oproti predchádzajúcim modelom bola hlučnosť znížená o plných 50 %. 

Hľadáte silný stroj umožňujúci športovo ladenú jazdu? Práve to ponúka elektrobicykel Focus Jarifa Pro s mimoriadnou batériou 17 Ah, ktorá za optimálnych podmienok zabezpečí dojazd až 200 km. Kombinácia hydraulických bŕzd a odpruženej uzamykateľnej prednej vidlice s reguláciou tuhosti ho predurčuje k výborným jazdným výkonom. Maximálnu podporu poskytuje Ultrarežim s možnosťou nastavenia stupňa asistovania - Eco, Šport, Power alebo Ultra.

Kľúčové vlastnosti

  • Športová jazda bez hraníc
  • Výkonná batéria 17 Ah
  • Dojazd až 200 km (v optimálnych podmienkach)
  • Nový výkonný motor Impulse Evo RS
  • Oproti predchádzajúcej generácii hlučnosť znížená až o 50 %
  • Maximálny krútiaci moment 80 Nm
  • Ultramód s možnosťou nastavenia stupňov asistovania
  • Osobitý dizajn
  • Hydraulické brzdy
  • Odpružená uzamykateľná predná vidlica s reguláciou tuhosti

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Focus Jarifa Pro 27,5" HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Jarifa Pro 27,5" HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fokus Jarifa Pro 27.5 "HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fokus Jarifa Pro 27.5 "HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Focus Jarifa Pro 27,5" HE Impulse Evo RS - Tumalingreen matt (2016).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií