AlzaBoxy Q1 Aplikace

Fossil FS5062

Zobraziť katalóg
Fossil FS5062
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO7907 Produktové číslo:  FS5062 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fossil FS5062

Luxusné pánske hodinky v nezameniteľnom štýle kolekcie Grant na prvý pohled zaujmú nadčasovou eleganciou! Sú v klasickej kombinácii kvalitného koženého pásika v hnedej farbe a okrúhleho ciferníku v oceľovom púzdre s povrchovou úpravou v zlatej farbe. Puzdro má pozlátenú korunkou a dve tlačidlá na ovládanie chronografu. Ciferník čiernej farby je opatrený zlatými rímskymi číslicami a indexy. Ručičky ciferníku majú luminiscenčné vlastnosti. Ďalej nájdeme tri subciferníky pre zobrazenie chodu chronografu a 24 hodín. Najvýraznejším detailom celého ciferníku je červená sekundová ručička, ktorá ihneď púta pozornosť. Kožený remienok v hnedej farbe je zdobený svetlým prešitím, má klasické zapínanie na na oceľovú pracku, ktorá zlatú povrchovou úpravou korešponduje s puzdrom hodiniek.

Dodajú jedinečnosť vášmu štýlu

  • Nadčasová elegancia
  • Precízne spracovanie detailov
  • Chronograf - stopky s presnosti 1/1 sekundy a maximálnym chodom 30 min
  • Minerálne sklíčko s vysokou odolnosťou proti oderu
  • Hodinový strojček Quartz na batérie
  • Vodeodolnosť 50 m (sprchovanie)


Nezameniteľný dizajn

Originalita vzhledu hodiniek spočíva v schopnosti dizajnérov značky Fossil prepojiť vintage štýl 50. rokov s modernými prvkami. Toto spojenie prepožičiava hodinkám nadčasovú eleganciu a zároveň nevšednou osobitosť, ktorá úplne vyhovuje vkusu najmä mladých ľudí.

Vodotesnosť

Tesniacimi prvky v týchto hodinkách umožňujú nechať si ich na zápästie napríklad pri sprchovaní. Znesú aj úplný ponor, ale maximálne do hĺbky pol metra. Prítomnosť vody vo vnútri puzdra spoznáte podľa oroseniu na vnútornej strane sklíčka.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fossil FS5062 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fossil FS5062. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fossil FS5062.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií