Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fostex FO T50RPMK3

Zobraziť katalóg
Fostex FO T50RPMK3
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá náhlavné, polootvorené, frekvenčný rozsah 15Hz-35kHz, impedancia 50Ohm, citlivosť 92dB, odnímateľný kábel 3m, stereo mini kábel 1.2m
Kód:  FTX002d Produktové číslo:  FO T50RPMK3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fostex FO T50RPMK3

Špičková náhlavné slúchadlá značky Fostex série RPmk3 sú priamym nástupcom obľúbeného radu slúchadiel RPmk2, ktorá sa vyznačovala ako spoľahlivá slúchadlá využívaná v mnohých profesionálnych nahrávacích štúdiách po dobu niekoľkých rokov. Tento model ide po stopách svojho predchodcu a aj preto je určený pre profesionálnych hudobníkov, skladateľa a ďalšie užívateľov pracujúcich so zvukom, ktorí ocenia ich nespornú kvalitu a spoľahlivosť. Maximálneho komfortu je dosiahnutá použitím prvotriednych materiálov. 

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre profesionálne i domáce použitie
  • Regular Phase Technology
  • polootvorené konštrukcia
  • Maximálna vstupná úroveň 3000 mW
  • Dvojica káblov v balení

Využijete je naplno

Model T50RPmk3 s polootvorenú konštrukciou je ako stvorený pre dokonalú reprodukciu hlbokých basov. Meniče s technológiou Fostex Regular Phase zaisťujú ostrejšie reprodukciu zvuku pre perfektné počúvanie. Úplne nové náušníky a celá konštrukcia, vrátane hlavového mostu bola navrhnutá tak, aby bol úplne využitý potenciál meničov a zvuk by čo najčistejšie. 

Dvojica káblov v balení

Tieto slúchadlá sa stanú vaším neodmysliteľným spoločníkom či už počúvate akýkoľvek hudobný žáner. Súčasťou balenia je odnímateľný 3metrový kábel a tiež stereo mini kábel o dĺžke 1,2 metra, ktorý využijete pre pripojenie prenosných zariadení.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fostex FO T50RPMK3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fostex FO T50RPMK3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fostex FO T50RPMK3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fostex FO T50RPMK3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fostex FO T50RPMK3.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií