PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fostex FO TH-500RP premium

Zobraziť katalóg
Fostex FO TH-500RP premium
Slúchadlá náhlavné, otvorená, frekvenčný rozsah 20Hz-30kHz, impedancia 48Ohm, citlivosť 93dB, kábel 3m, pozlátený konektor, kožené puzdro
Kód:  FTX004p Produktové číslo:  FO TH-500RP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fostex FO TH-500RP premium

Táto prémiová slúchadlá ocenia všetci hudobníci, skladatelia a ľudia, ktorí pracujú so zvukom. Poteší samozrejme aj kohokoľvek, kto to s počúvaním myslí naozaj vážne. Bezkonkurenčná dynamický rozsah je zaistený neodymovým magnetickým obvodom, o jemné rozlíšenie zvuku sa starajú unikátne membrány ukryté v hliníkových mušliach. Otvorená konštrukcia napomáha k prirodzenému šírenie zvuku.

kľúčové vlastnosti

  • Prémiová slúchadlá v prvotriednej japonskej kvalite
  • Bezkonkurenčná kvalita zvuku
  • Opletený kábel s 6,3 mm jackom
  • Úderné basy, krištáľovo čisté výšky
  • Sofistikovaná konštrukcia umožní, aby slúchadlá skvele sadla komukoľvek
  • Nízka hmotnosť a použité materiály zaistí veľmi pohodlné nosenie
  • Zaťažiteľnosť až 3 000 mW
  • V balení nájdete štýlové prepravné púzdro

Spojenie japonskej remeselnej zručnosti a moderných materiálov

Starostlivý výber materiálov je základom pre výrobu nádherných hliníkových mušlí. K nim sa pridáva umelá koža a kvalitné škrupina na náušniciach a oceľový vnútro čelenky, tiež potiahnutý umelou kožou. To všetko zaručí maximálne pohodlie pri nosení a tiež fantastický počúvanie, pretože vaše uši budú obklopené tým najlepším, čo môžete nájsť na trhu. 

Zvuk pre fajnšmekrov i profesionálov

Tieto slúchadlá vám budú skvelým sprievodcom hudbou naprieč žánrami. Všetky tónovej hladiny sú rovnako výrazné, a ponúkajú tak objektívny pohled na to, ako skladba skutočne znie. Táto vlastnosť robí z Fostex TH-500 RP výborný nástroj pre profesionálov pracujúcich so zvukom, na svoje si určite prídu aj tí, ktorí si jednoducho chcú vychutnať počúvanie hudby v neskreslené podobe.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fostex FO TH-500RP premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fostex FO TH-500RP premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fostex TH-FO 500rpm Prämie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fostex TH-FO 500rpm Prämie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fostex TH-FO 500rpm prémium.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií