Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Franke CAPPA FGL 905- P I XS

Zobraziť katalóg
Franke CAPPA FGL 905- P I XS
Digestor ostrovčekový, 650 m3/h, šírka 90 cm, 3 rýchlosti + intenzívny stupeň, umývateľný kovový tukový filter, hlučnosť 68 dB, vonkajší odťah a recirkulácia, halogénové žiarovky 4× 20 W, antikorový povrch/sklo
Kód:  FRA0101b63 Produktové číslo:  110.0042.536 Stránky výrobcu
Franke CAPPA FGL 905- P I XS Predaj skončil

Franke CAPPA FGL 905- P I XS

Doprajte si pohodlie a už nadobro vyriešte nepríjemný zápach vo vašej kuchyni! Predstavujeme vám extrémne výkonný komínový odsávač pár so šírkou 90 cm, ktorý ponúka celkovo štyri stupne výkonu - tri klasické a jeden intenzívny stupeň. Intenzívna úroveň ponúka neuveriteľných 650 odsatých kubických metrov za hodinu. Ľahko a rýchlo tak odstráni z vašej kuchyne nepríjemné pachy, ktoré vznikajú počas varenia, a ktoré by ste inak ťažko vetrali. Výsledkom je čistý a lepšie dýchateľný vzduch a minimalizácia tvorby plesní. Digestor je vyrobený z univerzálnej antikorovej ocele, takže svojím dizajnom zapadne do každej domácnosti a stane sa spoľahlivým spoločníkom pri varení. V odsávači je nainštalovaný tukový filter, ktorý je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. To znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť vynakladať nemalé čiastky na filter nový. Možno ho doplniť aj o filter uhlíkový.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný odsávač pár spadajúci do kategórie účinnosti D
  • Praktické halogénové osvetlenie s celkovým výkonom 80 W
  • Celkovo štyri stupne výkonu odsávania
  • Aj pri najvýkonnejšom režime hlučnosť nepresahuje 68 dB
  • Moderné antikorové vyhotovenie so sklenenými doplnkami
  • Dotykové ovládanie s intuitívnym rozhraním
  • Možnosť vonkajšieho odťahu aj recirkulácie vzduchu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Franke CAPPA FGL 905- P I XS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRANKE CAPPA FGL 905- P I XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CAPPA Franke FGL 905- PI XS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CAPPA Franke FGL 905- PI XS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií