Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA310401 - SK

Freeman Pleťová maska - plody acai Mega 8-komplex 150 ml

Zobraziť katalóg
Freeman Pleťová maska - plody acai Mega 8-komplex 150 ml
5 1 hodnotení
Pleťová maska
Kód:  PLK128 Produktové číslo:  72151194044

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Freeman Pleťová maska - plody acai Mega 8-komplex 150 ml Predaj skončil

Freeman Pleťová maska - plody acai Mega 8-komplex 150 ml

Ílová pleťová maska s plodmi acai dokonale vyčistí vašu pleť a ozdraví ju. Okrem toho je obohatená o mega 8-komplex antioxidantov, ktoré prispievajú k ochrane vašej pleti pred vonkajšími vplyvmi a nežiaducim znečistením pokožky vplyvom okolitého prostredia. Íl pohltí všetku prebytočnú mastnotu a vaša pleť bude ozdravená a zbavená zbytočného lesku. To všetko získate spolu s osviežujúcou vôňou avokáda a uhorky, ktoré vás prenesú do exotických krajov minimálne dvakrát týždenne.

Kľúčové vlastnosti

  • Ílová maska
  • Pre všetky druhy pleti
  • Mega 8-komplex antioxidantov
  • Plody acai a ďalších sedem účinných látok
  • Svieža vôňa avokáda a uhorky

Osem statočných

Červené jablko ako mega super cool antioxidant nič netromfne, ale veľké množstvo látok môže jeho účinky ešte vylepšiť. To je filozofia, ktorá stojí za vznikom mega 8-komplexu obsahujúceho špeciálnu zmes ôsmich antioxidantov, ktoré ochránia vašu pleť pred voľnými radikálmi a negatívnymi vplyvmi prostredia, v ktorom sa dennodenne pohybujete. A kto sú tí hrdinovia? Predstavujeme vám silnú osmičku: na čele stojí granátové jablko, hneď za ním dnes toľko populárne goji nasledované mangostanou, noni a acai. Obrannú líniu tvorí mango a brusnice, ktoré neprospievajú len prostate. Rad ôsmich statočných uzatvárajú čučoriedky, ktorých nie je nikdy dosť. Už sa nemusíte rozhodovať, ktorému z nich by ste zverila starostlivosť o svoju pleť, môžete ich mať všetkých naraz.

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Typ
Umývacia Hotovo!
Účinok
Vyživujúci, Čistenie Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ

Typ
Umývacia Hotovo!

Účinok

Účinok
Vyživujúci, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Freeman Pleťová maska - plody acai Mega 8-komplex 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FREEMAN Pleťová maska plody acai Mega 8-komplex 150 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií