Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Frendo Flexi Light

Zobraziť katalóg
Frendo Flexi Light
5 1 hodnotení
Svietidlo závesná okolo krku
Kód:  SPT1574 Produktové číslo:  3123718050031

Frendo Flexi Light

Prichádza revolúcia príručného osvetlenie a vy môžete byť pri tom. Iste poznáte prípady, keď nie je vhodná ani príručný svietidlo, kvôli nemožnosti používať obe ruky, ani čelovka. Čo teda máte v tejto chvíli robiť? Riešenie je veľmi jednoduché. Je im totiž závesná svietidlo okolo krku.

Kľúčové vlastnosti

  • prepojovací flexibilné krk svietidiel
  • oddeliteľné svetlá
  • režim pre osvetlenie okolia: úzky zaostrený kužeľ silného svetla pre svietenie do diaľky
  • režim pre osvetlenie blízkeho okolia: široký kompaktný kužeľ na čítanie

Flexibilné a praktická

Toto svietidlo disponuje variabilným krkom, vďaka ktorému si ju zavesíte okolo vášho krku a jednoducho nastavíte, kam má svietiť. Dajte si flexi light okolo krku a zistíte, ako môže byť pohodlné mať obe ruky voľné a necítiť váhu na čele.

Aby to nebolo málo, svietidlo sa skladá z troch častí. Okrem nastaviteľného krku sú tu dve svetlá, z ktorých jedna je určená na svietenie do diaľky a druhá na čítanie. Všetky tieto časti môžete odpojiť, vďaka tomu možno svietidla používať aj ako vreckové, bez pripojeného krku, či si na krk zavesiť len jednu. Nastaviteľný krk sa dá tiež použiť ako praktický stojan, kedy zo svietidla vytvoríte elegantný stolnú lampu.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
Modrá azúrová

Typ LED:
1 × 0,25 W biele LED + 2 × 5 mm biele LED diódy

Napájanie:
1 × LR03 / AAA (v balení)

Rozmery:
priemer 23 mm
dĺžka 75 mm
dĺžka Flexi 50 cm

Hmotnosť:
96 g (s batériou)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Frendo Flexi Light Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frendo Flexi Light. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Frendo Flexi Licht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Frendo Flexi Licht. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Frendo Flexi Fény.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií