PET PET

Frendo Junior Hiking set

Zobraziť katalóg
Frendo Junior Hiking set
Detský ruksak – s hliníkovou fľašou a teleskopickou palicou
Kód:  SPT12254 Produktové číslo:  3123717012665

Frendo Junior Hiking set

Chodíte vo voľnom čase s vašou ratolesťou na výlety do prírody? V tom prípade určite váš syn či dcéra ocenia turistickú súpravu Junior od spoločnosti Frendo. K dispozícii bude mať batoh žltej a červenej farby s rozmermi 35 × 23 × 15 cm. Do jedného veľkého vrecka môže uložiť teplé oblečenie alebo poriadnu desiatu. V prednej časti je malé vrecko na uskladnenie kľúčov, peňaženky alebo iných maličkostí. Na bokoch nájdete priestor vhodný na nosenie fľaše na vodu. Chrbát batoha je čalúnený pre komfortný pocit z jeho nosenia. Ramenné popruhy sú plne nastaviteľné.

Kľúčové vlastnosti

  • Fľaša z hliníkového materiálu
  • Nastaviteľné palice s pútkom
  • Dĺžka palíc: 65,6 – 110 cm
  • Počet vreciek batoha: 1
  • Rozmery batoha: 35 × 23 × 15 cm
  • Farba: červená/žltá

Súčasťou súpravy je aj hliníková fľaša, ktorá je odolná voči poškodeniu. Vďaka nej bude mladý cestovateľ vždy dostatočne hydratovaný. Na cestách vaša ratolesť iste využije tiež nastaviteľné palice s pútkom pre príjemnejšie držanie. Palice je možné nastaviť v rozsahu 65,6 – 110 cm. Tento produkt bude turistovi poskytovať oporu na nespevnených a nebezpečných cestách.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Frendo Junior Hiking set
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frendo Junior Hiking set.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií