Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Frog 52TSB - 20" Team Sky

Zobraziť katalóg
Frog 52TSB - 20" Team Sky
Detský bicykel – vhodné pre deti od 5 do 8 rokov, odporúčaná výška postavy 120-130cm, hmotnosť 8,8kg, farba čierna
Kód:  SPT3910 Produktové číslo:  10079

Frog 52TSB - 20" Team Sky

Priemer kolesa:

20 "

Rám:

-

Vidlica:

-

Brzdy:

V-brake

Prehadzovačka:

-

Prešmykač:

-

Kľučky / prevodníky:

-

Kazeta:

-

Plášte:

-

Hmotnosť kolesa:

8,8 kg

Veľmi ľahký hliníkový bicykel maximálne prispôsobený všetkým malým cyklistov! Krásny a veselý dizajn v ničom nezaostáva s prepracovanými bezpečnostnými prvkami. Je vybavený 7-rýchlostným ľahko ovládateľným radením Shimano Easy Twist. Unikátny obmedzovač riadenia znemožňuje zahnúť riadidlá do uhla, pri ktorom dochádza k zablokovaniu predného kolesa. Účinné brzdy Tektro s nastaviteľnou vzdialenosťou dohmatu umožňujú ľahko brzdiť aj tým najdrobnejším jazdcov. Kvalitný predstavec riadidiel a ložiskové osadenie zaručujú komfortné jazdné vlastnosti aj dlhú životnosť. Produkty FROG získali prestížne ocenenie Bike BIZ awards!

Zdolávejte všetky kopce spoločne

  • Veľmi ľahké hliníkové vyhotovenie 8,8 kg
  • 7 rýchlostných stupňov s prevodovkou Shimano Easy Twist
  • Účinné Tektro brzdy s nastaviteľnou vzdialenosťou dohmatu
  • Obmedzovač riadenia
  • Mäkké rukoväte riadidiel
  • Kvalitné plastové pedále s reflexnými prvkami
  • Funkčný zvonček
  • Veselý a hravý dizajn

Bezpečnosť predovšetkým  

Opakované pády z bicykla dokážu ľahko otráviť pôžitok z jazdy i tomu najtalentovanejšiemu malému cyklistovi. Väčšina z nich je spôsobená zablokovaním predného kolesa, čím dôjde k prudkému zastaveniu pohybu kolesa, čo je vo väčšine prípadov nasledované nepríjemným pádom dieťaťa na zem. Preto bicykel Frog disponuje obmedzovačom riadenia fungujúcim na jednoduchom princípe znemožnenia otočenia riadidiel do uhla, pri ktorom dochádza k zablokovaniu predného kolesa!

 

Je Frog 52 skutočne ten pravý bicykel?

Zistíte to veľmi ľahko. Stačí zmerať vnútornú dĺžku nohy dieťaťa. Teda vzdialenosť od rozkroku k zemi. Pokiaľ je dĺžka minimálne 52 cm a zároveň maximálne 55 cm, potom je Frog 52 tou najlepšou voľbou!

Bicykla sú dodávané zabalená v krabici, zostavená a oservisovaná. Stačí narovnať riadidlá a utiahnuť. Nič vám tak nebráni vyjsť takmer ihneď po vybalení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Frog 52TSB - 20" Team Sky
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frog 52TSB - 20" Team Sky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Frog 52TSB - 20" Team Sky.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií