PET AD homeoffice

Fujitsu Esprimo P920 0WATT

Zobraziť katalóg
Fujitsu Esprimo P920 0WATT
Počítač Intel Core i5 4590 Haswell, Intel Q87, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 4600, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, VGA, DVI-D, DisplayPort, USB 3.0, klávesnica, myš, Windows 8.1 Pro 64-bit - predinštalované Windows 7 professional 64-bit, záruka on-site
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TF306a2 Produktové číslo:  VFY:P0920PXG41CZ Stránky výrobcu
Fujitsu Esprimo P920 0WATT Predaj skončil

Fujitsu Esprimo P920 0WATT

Výkonná zostava so starostlivo zvolenými komponenty sa hodí nielen pre bežné kancelárske aplikácie, ale hravo si poradí aj s náročnejšími úlohami, a to všetko pri nijako vysokých prevádzkových nákladoch. Objemný úložný priestor a široká konektivita, v ktorej nechýba ani digitálne DisplayPort, zaručujú širokú oblasť použitia. Zostava sa dodáva spolu s myšou a klávesnicou a po vybalení je hneď pripravená na použitie. Predinštalovaný je totiž operačný systém Windows 7 Professional, ktorý však môžete upgradovať na novšiu verziu Windows 8.1 Pro 64bit.

Intel Core i5

Štvorica jadier architektúry Haswell ukrytá v procesore Intel Core i5 4590 je pripravená aj na náročné úlohy. V Turbo Boost 2.0 režime pracuje až na frekvencii 3,7 GHz a podporuje okrem iného virtualizáciu. Súčasťou procesora je aj integrované grafické jadro Intel HD Graphics 4600, ktoré je stavané na akceleráciu videí či grafického prostredia operačného systému, využiť však môžete aj PCI Express 3.0 x16 slot pre zapojenie dedikované grafické karty.

Rýchly pevný disk

Nemenej dôležitou súčasťou pracovnej stanice je pevný disk, ktorý je tu zastúpený HDD s kapacitou 500 GB   a rýchlosťou 7200 otáčok za sekundu. Kapacita teda stačí aj pre dostatok objemných súborov a navyše nebudete zbytočne obmedzovaní ich dlhým načítaním. Dôležitá a citlivé dáta si môžete zazálohovať na optická DVD média a to vrátane dvojvrstvových. Medzi obrazovými výstupmi nechýba klasický VGA a DVI konektor. Svoje dáta z externých úložísk prenesiete rýchlo a bez zbytočného čakania vďaka ôsmich USB 2.0 portom a štyroch USB 3.0 portom.

Šetrný k peňaženke aj prírode

Moderné výrobné procesy procesora a grafickej karty sú príčinou nízkej spotreby počítača, za čo dostal certifikáty ENERGY STAR. Použitý zdroj navyše dosahuje výborné účinnosť až 92% a tak je ohľaduplný voči prírodnému prostrediu i vášmu rozpočtu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Esprimo P920 0WATT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Esprimo P920 0WATT.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií