Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 MPLA318265

FYTOFONTANA Stem Cells Pigment Emulsion 30 ml

Zobraziť katalóg
FYTOFONTANA Stem Cells Pigment Emulsion 30 ml
Pleťová emulzia – s kmeňovými bunkami na zmiernenie pigmentácie, s ochranným faktorom SPF25, na všetky typy pleti, denná, 30+ - 1 030 €/1 l
Kód:  KSPL1972 Produktové číslo:  7640119233079
FYTOFONTANA Stem Cells Pigment Emulsion 30 ml Predaj skončil

FYTOFONTANA Stem Cells Pigment Emulsion 30 ml

Denná pleťová emulzia Fytofontana Stem Cells Pigment Emulsion s kmeňovými bunkami na zosvetlenie pigmentácie obsahuje ochranný faktor SPF25 a je vhodná na všetky typy pleti. Emulzia cielene pôsobí na obnovu pokožky a zosvetľuje pigmentovanú pokožku, zjednocuje tón pleti a zmierňuje prejavy vrások.

Prídavok výťažku rastliny Punarnava a oligopeptidov má niekoľkonásobný bieliaci účinok. Na zmiernenie vrások prispievajú kmeňové bunky v kombinácii s peptidmi, ktoré zmierňujú sťahovanie svalov a znižujú výskyt vrások.

Kľúčové vlastnosti

  • Denná pleťová emulzia
  • Vhodná na zosvetlenie pigmentových škvŕn
  • Ochranný faktor SPF25
  • Vhodná na všetky typy pleti
  • Objem: 30 ml

Účinné látky

TrioStem3 complex je hlavnou účinnou látkou obsahujúcou aktívne látky, ktoré výrazne ovplyvňujú a obnovujú pokožku.

Oligopeptid 34 je látka, ktorá sa používa na zosvetlenie pigmentov.

Výťažok Punarnava z himalájskej rastliny je bohatý na účinnú látku, ktorá stojí za zosvetlením pingmentov.

Peptidy sa aktívne podieľajú na zmiernení svalových kontrakcií. Pentapeptid sa podieľa na redukcii mimických vrások.

Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1 a Pseudoalteromonas Antartica zlepšujú štruktúru kolagénových vlákien a podporujú ich produkciu.

Kyselina hyalurónová v lipozómovej forme dobre viaže vodu a udržuje prirodzenú vlhkosť pokožky, zvyšuje jej vláčnosť a dodáva jej objem.

DMAE podporuje regeneráciu buniek.

Zloženie:
Aqua; Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol; Pentapeptide-18; Acetyl Heptapeptide-4; Paraffinum  Liquidum; Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Butylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine; Polyacrylamide, C12-14 Isoparaffin, Laureth-7; Boerhavia Diffusa Extract, Propanediol; Oligopeptide-34; Butyl Methoxydibenzoylmethane; Octocrylene; Potassium Cetyl Phosphate; Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid; Oligopeptide-24, Lecithin, Sodium Oleate, Glycine Soja Oil, Disodium EDTA; Decapeptide-4; Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate; Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract; Glycerin; Sodium Hyaluronate, Carrageenan (Chondrus Ciprus);  Isopropyl Myrastate; Dimethicone; Caprylic/Capric Triglyceride; Polisilicone-15; Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin; Cetearyl Alcohol;  C12-14 Pareth-30; Glycerylstearate; Dimethylaminoethanol; Imidazolidinyl Urea; Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Proti vráskam Hotovo!
Vek
30+ Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
30+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FYTOFONTANA Stem Cells Pigment Emulsion 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FYTOFONTANA Stem Cells Pigment Emulsion 30 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií