Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AP+ plus nový vizuál

G21 Alyssa, Jarná zelená (2016)

Zobraziť katalóg
G21 Alyssa, Jarná zelená (2016)
Elektrobicykel s batériou Li-Ion 36V, 10Ah, menovitý výkon 250W a rozsah do 50km, brzdy V, oceľový rám, 26 "kolieska, výška rámu 16,5", nosnosť 110 kg
Kód:  SPT12051 Produktové číslo:  8595627408831
G21 Alyssa, Jarná zelená (2016) Predaj skončil

G21 Alyssa, Jarná zelená (2016)

Ak chcete vyťažiť čo najviac z jazdy na bicykli, skúste, ako sa to deje s jeho moderným bratom. G21 Alyssa je nielen veselá, jasne zelená farba, ale aj elektrický pohon, ktorý ju dopĺňa. Funkcia motora je aktivovaná trenažérom, ktorý je snímaný špeciálnym snímačom zo bežiaceho pásu. Aj keď máte fyzickú aktivitu, motocykel vám pomôže. A toľko, že s trochou úsilia môžete jazdiť rýchlosťou až 25 km / h. Počas tejto doby môžete otestovať všetkých 6 stupňov, ktoré sú k dispozícii na bicykli. S výkonnou lítiovou batériou, ktorá nabíja 4-6 hodín, môžete jazdiť až 50 km za závod. 

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonná batéria s kapacitou 10 Ah
  • Maximálna rýchlosť 25 km / h
  • Pri jednom nabití do 50 km
  • Komfort a komfort
  • Jednoduchá, neprerušovaná jazda
  • Priateľský k životnému prostrediu
  • Moderný atraktívny dizajn

Pohodlná jazda bez námahy

Elektrokola získava popularitu každý rok a nie bezdôvodne. Prínosy, ktoré prinášajú, si môžu vychutnať všetci bez veku . Je vhodný pre seniorov alebo ľudí s obmedzenou pohyblivosťou, ako aj pre tých, ktorí nemajú radi jazdu.  

Ochrana životného prostredia

Elektrické vozidlá sú mimoriadne šetrné k životnému prostrediu . Sú vybavené funkciami, ktoré sú ideálne pre krátke cesty, kde spotrebujú menej energie ako autá alebo mopedy. Vzhľadom na to, že sú klasifikované ako klasické bicykle z hľadiska legislatívy, nie je potrebné žiadne osobitné povolenie ani vodičský preukaz. Napriek tomu sa môžete dostať kdekoľvek s bežnými kolesami bez akejkoľvek jazdy.  

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre G21 Alyssa, Jarná zelená (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Alyssa, Spring Green (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: G21 Alyssa, tavaszi zöld (2016).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií