AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Gallet GALBOU737

Zobraziť katalóg
Gallet GALBOU737
4,4 6 hodnotení
Rýchlovarná kanvica - 2200W, objem 1l, vodoznak, skryté výhrevné teleso, ochrana proti prehriatiu, proti chodu naprázdno, nerez
Kód:  GALRK008 Produktové číslo:  BOU737

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet GALBOU737

vypnuté
vypnuté
Vodoznak

Vodoznak

vypnuté
Nerezový design

Nerezový design

vypnuté
Jednoduché otevírání

Jednoduché otváranie

vypnuté
Skryté topné těleso

Skryté vykurovacie teleso

vypnuté
Gallet GALBOU737

Rýchle dosiahnutie bodu varu

Gallet BOU 737 je dizajnovo podarená rýchlovarná kanvica v modernom antikorovom prevedení s ľahko čistiteľným povrchom. Pojme až 1 l vody a jej vysoký príkon 2 200 W zaistí veľmi rýchle dosiahnutie bodu varu. Pri jej nasadzovaní uvítate bezpečnostný kontaktný systém.

Automatický systém vypínania

Vykurovacia špirála je ukrytá pod antikorovým dnom. Samozrejmosťou je tiež ukazovateľ stavu vody umiestnený v zadnej časti. Je vybavená svetelnou signalizáciou prevádzky, má automatiku vypínania pri dosiahnutí bodu varu a bezpečnostnú tepelnú poistku. Súčasťou kanvice je aj priestor pre navinutie prívodného kábla.

vypnuté
Gallet GALBOU737
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gallet GALBOU737 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet GALBOU737 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet GALBOU737 Wasserkocher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet GALBOU737 Wasserkocher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet GALBOU737.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií