Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

GAMDIAS HEBE V2

Zobraziť katalóg
GAMDIAS HEBE V2
3,0 3 hodnotení
Slúchadlá herný, ovládanie hlasitosti na kábli, nastaviteľný mikrofón, pozlátený 3.5mm Jack
Kód:  GAM051c Produktové číslo:  GHS3300

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GAMDIAS HEBE V2

Slúchadlá GAMDIAS HEBE V2 majú moderný tvar a krištáľovo čistý zvuk. Sú skvelým pomocníkom na hranie hier, počúvanie hudby a volanie pomocou PC. Ľahká konštrukcia zaistí vašu pohodu aj pri dlhom používaní. Náhlavný oblúk je možné nastaviť v niekoľkých úrovniach, aby sa optimálne zmestil na akúkoľvek hlavu. Čalúnené náušníky izolujú okolitý hluk, aby vás nič nemohlo rušiť a vy ste sa venovali iba hre alebo počúvaniu hudby.

Slúchadlá používajú špičkové 50 mm neodymové magnety (NdFeB) pre živé výšky, jasné stredy a hlboké basy s poriadnym výkonom. Headset pokrýva široký rozsah produkovaného zvuku, a dokáže tak sprostredkovať zážitok, ako by ste boli priamo v hre alebo na koncerte. Určite oceníte ovládač na kábli a prispôsobenie polohy mikrofónu.

K slúchadlám sa dodávajú dva typy odpojiteľných koncových káblov: k PC sa pripojíte pomocou kábla s dvojicou pozlátených 3,5 mm jack konektorov, k smartfónu potom prostredníctvom kábla s jedným štvorpólovým jack konektorom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GAMDIAS HEBE V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GAMDIAS HEBE V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GAMDIAS HEBE V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GAMDIAS HEBE V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GAMDIAS HEBE V2.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií