AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Edge 520

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 520
GPS navigácia s farebným, 2.3 palcovým LCD displejom (200 x 265pix.), vysokocitlivý prijímač GLONASS, barometrický výškomer, elektromagnetický kompas, Bluetooth, smart notifikácia, kompatibilita s ANT +, držiak na bicykel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG151a Produktové číslo:  010-01368-00 Stránky výrobcu

Garmin Edge 520


vypnuté
garmin
 

Nový a lepší pokračovateľ, tak obľúbeného cyklopočítača Garmin Edge radu 500. Pri vývoji nového modelu bol kladený dôraz na minimálnu váhu a čo najväčší farebný displej. Keďže bol vyvíjaný ako pretekársky cyklopočítač, nájdete v ňom rad prvotriednych funkcií. Prvýkrát bola integrovaná funkcia VO2max (maximálne využitie kyslíka), analýza jednotlivých tepových segmentov a možnosť súperiť s ostatnými cyklistami pomocou nástroja STRAVA.


 

Kľúčové vlastnosti

  • Ponuka súperenie s ostatnými cez STRAVA segmenty
  • Správy a využitie VO2max a čas regenerácie
  • Kompatibilný s ANT+ a použitie aj vo vnútorných priestoroch
  • Možnosť zobrazenia až 10 veličín súčasne na farebnom displeji
  • Livetracking, smart notifikácia, počasie, výškomer, kompas
  • Odolnosť prosti vode IPX7 (ponorenie do 1 m na dobu 30 minút)
  • Výdrž batérie až 15 hodín
  • Satelitný systém GPS + GLONASS

Trénujte s Edge

Chýba vám motivácia? Trénujte proti tým najlepším, svojim priateľom či osobnému trénerovi. Stačí si vytýčiť váš cieľ a Edge 520 vás k nemu dovedie. Informácie na displeji sú prehľadne usporiadané a prepínanie je realizované pomocou tlačidiel. Prepojte Edge 520 s meračom výkonu a ponúknu sa vám možnosti merania FTP (Funkčné prahový výkon) a pomer wattov na kilogram, takže máte výsledky ihneď po ruke. Výhodou je indikácia doby zotavenia podľa srdcového tepu, takže presne viete, kedy do toho ísť zase naplno!


Prepojenie so Smartphone

Garmin 520 Edge je vybavený farebným displejom s rozlíšením 200 × 265 pixelov a verným podaním farieb za každého počasia. Ak prepojíte zariadenie s chytrým telefónom, budú k dispozícii upozornenia (sms, hovorov a emailov), livetracking či odosielanie tréningových dát, takže môžete zdieľať vaše trasy. Súčasne je kompatibilný s novo predstaveným Garmin Varia cyklistickým radarom a adaptívnymi cyklosvietidlami. Batéria vydrží až 15 hodín prevádzky na jedno nabitie a pomocou micro USB konektora ju ľahko dobijete.

 

Parametre a špecifikácia

Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Hardvér a softvér

Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Edge 520 Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 520 Fahrradcomputer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 520 Fahrradcomputer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 520.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií