Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Edge 810 HR+CAD+SK TOPO

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 810 HR+CAD+SK TOPO
GPS navigácia s farebným, 6.6cm dotykovým displejom (160 x 240), vysokocitlivý prijímač s podporou HotFix, barometrický výškomer, ANT +, HRM Premium hrudný pás, Slovakia Topo Cyklo na SD karte, výdrž až 15hod
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG152c Produktové číslo:  010-01063-03 Stránky výrobcu
Garmin Edge 810 HR+CAD+SK TOPO Predaj skončil

Garmin Edge 810 HR+CAD+SK TOPO

Beriete cyklistiku naozaj vážne? Potom sa s istotou stane vaším vyhľadávaným tréningovým pomocníkom praktický cyklocomputer Edge 810 HR, ktorý vás informuje o všetkých dôležitých údajoch vrátane rýchlosti, nadmorskej výšky, navigácie, srdcového tepu či kadencie šliapania. Súčasťou tohto balenia je tiež topografická mapa Slovenska nahraná na SD karte. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná a odolná cyklistická navigácia
  • Farebný dotykový displej s uhlopriečkou 2,6"
  • Funkcia športtesteru (hrudný pás súčasťou)
  • Kompatibilný s Android a iOS (Bluetooth rozhranie)
  • Vysoko citlivý GPS prijímač HotFix
  • Vrátane držiaku na riadidlá EDGE
  • Bezdrôtová konektivita Bluetooth a ANT+
  • Výdrž až 17 hodín
  • Pamäť na 180 hodín záznamu
  • vodeodolné prevedenie

Parťák na cesty

Spárujte tento cyklocomputer s vaším smartfónom fungujúcom na báze operačného systému Android či iOS a využívajte bezplatnú aplikáciu Garmin Connect. Následne budete mať možnost on-line sledovať vaše športové aktivity a vyhodnocovať ich výsledky. Zariadenie sa tiež samo postará o nahranie trasy do vášho tréningového denníka. Na cestách vás zase praktický widget bude informovať o aktuálnom počasí na trase. O perfektnú navigáciu sa stará vysoko citlivý GPS prijímač s podporou HotFix.

Je len na užívateľovi aké informácie si nastaví na veľkom farebnom displeji s rozlíšením 160 × 240 pixelov. Na dva nezávislé panely môžete ľubovoľne umiestniť až 16 informačných polí týkajúcich sa rýchlosti, vzdialenosti, času, polohy, nadmorskej výšky, stúpanie, azimutu, priemernej rýchlosti, spaľovania kalórií a mnohých ďalších. 

Obsah balenia:

Cyklocomputer Edge 810
SD karta s mapou Slovakia Topo Cyklo
Hrudný snímač tepovej frekvencie
Snímač rýchlosti/kadencie
Predsadený držiak na riadidlá
A/C adaptér + kábel USB

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Edge 810 HR+CAD+SK TOPO Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 810 HR + CAD + SK TOPO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 810 HR + CAD + SK TOPO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 810 HR+CAD+SK TOPO.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií