Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Garmin Oregon 600T + SK TOPO

Zobraziť katalóg
Garmin Oregon 600T + SK TOPO
Ručné GPS navigácia turistická, vysokocitlivá prijímač, GPS + GLONASS, HotFix ™ (rýchly výpočet Pozície), Basemap, Garmin Connect ™ kompatibilita, Multi-mód (jazda, túra, bicykel, loď), bluetooth, fotonavigácia, 3-palcový multi-dotykový (kapacitný) displej s duálnou orientáciou, predinštalovaná topografická mapa Európy a SK TOPO
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG055c Produktové číslo:  010-01066-11 Stránky výrobcu
Garmin Oregon 600T + SK TOPO Predaj skončil

Garmin Oregon 600T + SK TOPO

Moderná navigácia Garmin Oregon 600T naplní potreby aj tých najnáročnejších outdoorových vyznávačov. Aby navigácia bezpečne prežila pobyt v prírode, je vybavená batériou s výdržou až 16 hodín a zvýšenou odolnosťou proti poveternostným vplyvom podľa štandardu IPX7. Široká škála nachystaných nástrojov vám zjednoduší či spríjemní vašu cestu, či už prevádzkujete vysokohorskú turistiku, horolezectvo, cykloturistiku, skialpinizmus, prechádzky na motorke či na bicykli alebo len pešiu turistiku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná outdoorová navigácia
  • Prehľadný displej s uhlopriečkou 3"
  • Zvýšená odolnosť proti poveternostným vplyvom
  • Presné meranie vďaka kombinácii technológií GPS a GLONASS
  • Predinštalované mapy - 42 štátov Európy a turistická + rekreačné mapa Slovenska

Vychytaná outdoorová navigácia

V plánovači trás je možné uložiť až 200 trás, ktoré môžete spresniť pomocou bodov na trase a následne ich zobraziť na displeji. Vedľa toho dokáže automaticky triediť viac priechodných bodov a ponúknuť efektívnu cestu. Poskytuje tiež záznam prejdenej trasy na mape (až 10000 bodov). Iste sa vám bude hodiť aj barometrický výškomer, geocaching, kalendár lovu a rybolovu, prehliadač obrázkov a ďalšie zaujímavé funkcie. Displej je možné navyše pohodlne ovládať aj s rukavicami.

Mapy TOPO Euro a Slovakia TOPO

Základom každej GPS navigácie sú kvalitné mapové podklady a môžeme vám zaručiť, že s Garmin Oregon 600T sa rozhodne nikde nestratíte. Vo výbave sa totiž nachádza mapa 42 európskych štátov v mierke 1: 100 000, ale bez podpory funkcie pre automatický výpočet optimálnej trasy. Ďalej sa v zariadení nachádza veľmi podrobná (1:25 000) turistická a rekreačná mapa Slovenska, ktorej naopak funkcia automatického plánovania trás nechýba.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Oregon 600T + SK TOPO
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií