Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin zumo 340LM CE Lifetime

Zobraziť katalóg
Garmin zumo 340LM CE Lifetime
GPS navigácia motocyklová, 4.3 "dotykový displej uspôsobený na ovládanie v rukaviciach, asistent radenie do jazdných pruhov, slúchadlový audio výstup, vodeodolná, Bluetooth len pre helmu alebo slúchadlá, microSD, USB
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG020b Produktové číslo:  010-01043-02 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin zumo 340LM CE Lifetime

Vodeodolná navigácia zjednoduší motorkárom život na cestách. Obsahuje podrobnú mapu centrálnej Európy s bezplatnou doživotnou aktualizáciou, ktorá je k dispozícii pomocou programu Garmin Express. Ide o tieto štáty: Španielsko, Andora, Francúzsko (vrátane bývalých kolónií Franc. Guiana, Reunion, Guadeloupe, Martinique a St. Bartelemy), Belgicko, Holandsko, Luxembursko, Švajčiarsko, Lichtenštajnsko, Taliansko, Vatikán, Nemecko, Rakúsko, ČR, Dánsko, Poľsko, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko, Chorvátsko. Naviguje po cestách aj mimo nich.

Garmin zumo 340LM Lifetime je zameraný na kompaktné rozmery, pretože najčastejším problémom motorkárov je nedostatok miesta na riadidlách. Navigácia je navrhnutá tak, aby sa zmestila na riadidlá akéhokoľvek motocykla, má 4.3 "dobre čitateľný displej (aj na priamom slnku), ktorý možno ovládať v motocyklových rukaviciach. Dotykové ovládanie je intuitívne. Hlasové pokyny sú pomocou Bluetooth prenášané do helmy. Vďaka asistentovi radenie do jazdných pruhov budete včas vedieť správny pruh pre nasledujúce zjazd či pokračovanie v priamom smere. Konštrukcia je veľmi odolná voči vode, UV žiareniu či vibráciám, motorkár ju môže bez obáv používať na akomkoľvek výjazde. Táto navigácia je nepostrádateľnou pomôckou motorkárov!

Obsah balenia:

  • Navigačný prístroj zumo 340 Lifetime
  • Registračný kód máp
  • Držiak na motocykel s káblom
  • USB dátový kábel
  • Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Šírka
130 mm Hotovo!
Výška
94 mm Hotovo!
Hĺbka
30 mm Hotovo!
Hmotnosť
270 g Hotovo!
Určenie
Motocykel Hotovo!

Rozmery

Šírka
130 mm Hotovo!
Výška
94 mm Hotovo!
Hĺbka
30 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
270 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Motocykel Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
4,3" (10,92 cm) Hotovo!
Výdrž batérie
6,86 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin zumo 340LM CE Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin zumo 340LM CE Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin zumo 340L CE Lebenslange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin zumo 340L CE Lebenslange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin zumo 340L CE Élettartam.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií