Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Aplikace

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml
Maska na vlasy pre ženy aj mužov, bez parabénov, bez silikónov a s prírodnými olejmi, oplachová, na suché vlasy, objem 390ml, účinok: regenerácia - 19,72 €/1 l
Kód:  VLS855 Produktové číslo:  3600542404457 Stránky výrobcu

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food

Skoncujte so suchými a nepoddajnými vlasy raz a navždy s GARNIER Fructis Macadamia Hair Food. Maska na vlasy Garnier Hair Food s prídavkom makadamiových orieškov a rastlinných olejov sa účinne a šetrne stará o vaše suché vlasy a navracia im vitalitu a jemnosť. GARNIER Fructis Macadamia obsahuje 98 % prírodných látok a je úplne bez obsahu parabénov, silikónu a umelých farbív. S maskou Hair Food spoznáte silu makadamiových orieškov na vlastných vlasoch a získate jemné a poddajné vlasy.


Univerzálne použitie

  1. Kondicionér: naneste malé množstvo prípravku na mokré vlasy po použití šampónu po celej ich dĺžke a opláchnite.
  2. Maska: ak vaše vlasy potrebujú väčšiu vzpruhu, naneste do nich po celej dĺžke malé množstvo masky, nechajte 3 minúty pôsobiť a opláchnite.
  3. Starostlivosť bez opláchnutia: pre starostlivosť bez opláchnutia naneste menšie množstvo do končekov vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť.

Intenzívna hydratácia normálnych až suchých vlasov

Siahnite po poslednej novinke z rady Hair Food a doprajte vašim vlasom výdatnú výživu a regeneráciu. Prírodná starostlivosť s výťažkami z aloe vera a zmesi rastlinných olejov naplní vlasy novou životní silou, obnoví ich až po končeky a daruje im žiarivý lesk.

GARNIER Fructis

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food

Hĺbková výživa pre suché vlasy

Vyživovacia banánová maska navráti suchým vlasom poddajnosť a oslní vás podmanivou vôňou banánov, citrusov, chutného ananásu aj zvodnej vanilky.


Viac hydratácie na dosiahnutie hebkých a lesklých vlasov

Lesklejšie a viac hydratované vlasy dosiahnete vďaka unikátnemu zloženiu, obohatenému o makadamiový olej. Zmysly si podmaní omamná vôňa orechov, doplnená o kvetinové a ovocné tóny.

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food

Oslnivejšia žiarivosť farbených vlasov

Výťažok z goji oživí farbené vlasy a dodá im nebývalý lesk i vitalitu. Nadýchanú textúru masky doplňuje zmyselná vôňa kvetov a ľahký nádych Kustovnice čínskej.


Šetrná regenerácia poškodených vlasov

Extrakt z papáje, známej pre svoje oživujúce a regeneračné účinky, dodá vlasom jemnosť, pružnosť i žiarivý lesk. Dokáže si poradiť aj s rozštiepenými končekmi a vďaka kombinácii bielych pivoniek a lotosu jej vôni odolá málokto.

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food

Benefity vlasových masiek Garnier Fructis

  • 98 % prírodných ingrediencií
  • Až 95 % biologicky odbúrateľné zloženie
  • Dermatologicky testované
  • Neobsahujú silikóny, parabény ani umelé farbivá
  • Vhodné pre vegánov
GARNIER Fructis Macadamia Hair Food

Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, macadamia integrifolia seed oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil,  simmondsia chinensis seed oil/jojoba seed oil, prunus amygdalus dulcis oil/sunflower seed oil, coconucifera oil/coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylyl glycol, citric acid, tartaric acid, cetyl esters, salicylic acid, caramel, linalool, geraniol, limonene, citral, citronellol, benzyl alcohol, benzyl cinnamate, benzyl salicylate, parfum/fragance.

Zloženie

1202540 M - ZLOŽKY: AQUA / VODA - CETEARYLALKOHOL - GLYCERÍN - IZOPROPYLMYRISTÁT - STEARAMIDOPROPYLDIMETILAMÍN - OLEJ ZO SEMIEN MAKADAMIE - GLYCÍN SÓJOVÝ OLEJ - HYDROXID SODNÝ - OLEJ ZO SEMIEN HELIANTHUS ANNUUS / SLNEČNICOVÝ OLEJ - OLEJ ZO SEMIEN SIMMONDSIA CHINENSIS / JOJOBOVÝ OLEJ - OLEJ ZO SLADKÝCH MANDLÍ - KOKOSOVÝ OLEJKAPRYLÁT/KAPRÁT - KOKOSOVÝ OLEJ / COCOS NUCIFERA OIL - HYDROXYPROPYLGUARHYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORID - KAPRYLYL GLYKOL - KYSELINA CITRÓNOVÁ - KYSELINA VÍNNA - CETYL ESTERY - KYSELINA SALICYLOVÁ - KARAMEL - LINALOOL - GERANIOL - KUMARÍN - LIMONÉN - CITRAL - CITRONELLOL - BENZYLALKOHOL - BENZYL CINNAMÁT - BENZYLSALICYLÁT - PARFUM / FRAGRANCE (F. I. L. C215665/1).

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Špecifické zloženie
Bez parabénov, Bez silikónov, S prírodnými olejmi Hotovo!
Typ vlasov
Suché Hotovo!
Objem
390 ml Hotovo!
Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez parabénov, Bez silikónov, S prírodnými olejmi Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Suché Hotovo!

Objem

Objem
390 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Typ

Typ
Maska Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: Garnier Fructis 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Hair Food Macadamia 3v1 maska na vlasy 390 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií