Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GARNIER Skin Naturals Miracle Skin Cream NOC 50 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER Skin Naturals Miracle Skin Cream NOC 50 ml
Krém na tvár - starostlivosť proti starnutiu, odporúčaný vek: 35+ - 80 €/1 l
Kód:  PLK269 Produktové číslo:  3600541607514 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Skin Naturals Miracle Skin Cream NOC 50 ml Predaj skončil

GARNIER Skin Naturals Miracle Skin Cream NOC 50 ml

Pleťový krém GARNIER Skin Naturals Miracle Skin Cream prináša tú najlepšiu nočnú starostlivosť pre vašu pleť. Od prvého rána je vaša pokožka hydratovaná, oddýchnutá a viditeľne žiarivá. Noc za nocou dochádza k intenzívnej regenerácii a viditeľnému efektu omladenia pleti. Krém obsahuje 7 aktívnych látok proti starnutiu: LHA, Adenozín, Beauty Complex, kyselinu hyalurónovú, listnatec, jojobový olej a levanduľový esenciálny olej. Inovatívna technológia Sleeping Cream pochádza z Ázie. Spája silu masky v ľahkosti krému s intenzívnym účinkom proti starnutiu pleti a známkam únavy. Jedinečná štruktúra má vlastnosti tvarovej pamäti, ktorá pleť zahalí a v priebehu noci uvoľňuje aktívne látky pre viditeľne jemnú a pružnú pleť po prebudení. 

Kľúčové vlastnosti

  • Inovatívna technológia Sleeping Cream
  • Noc za nocou vyzerá pleť mladšia
  • 7 aktívnych látok proti starnutiu
  • Samovyhladzujúca textúra
  • Intenzívna regenerácia
  • Oddýchnutá a svieža pleť
  • Dermatologicky testované

Dokonalá starostlivosť

Užite si perfektnú starostlivosť, ktorú tento krém ponúka. Od prvého rána pleť vyzerá oddýchnuto. Je intenzívne hydratovaná, pružnejšia a hladšia. Budete vyzerať oddýchnuto, sviežo a žiarivo. Pri ďalšom používaní dochádza k intenzívnej regenerácii, bunky sa rýchlejšie obnovujú. Pokožka je zrelaxovaná a redukujú sa hlavné známky starnutia. Nájdete menej vrások a vaša pleť je pevnejšia a hutnejšia. Krém naneste každý večer na vyčistenú pokožku a jemne vmasírujte. Jeho zloženie pôsobí počas spánku. 

Zloženie:

Aqua/water, Dimethicone, Glycerín, Simmondsia chinensis seed oil/jojoba seed oil, hydrogenated castor oil dimér dilinoleate, propanediol, Alcohol denat., Caprylic/Capric triglyceridov Cetyl alcohol, Cetylhydroxyethylcellulose, Octyldodecanol, Adenosine, Albizia julibrissin bark extract, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Capryloyl Salicylic acid, Caprylyl glycol, CI 16035/red 40, CI 19140/yellow 5, Citronellol, Darutoside, Disodium EDTA, Disodium phosphate, Geraniol, Lavandula hybrida oil, Limonene, Linalool, Metylparabén, Poloxamér 338, Polysorbate 60, Ruscusu aculeatus extract/ruscus aculeatus root extract, Silica, Silica [nano]/silica, Sodium acetate, Sodiumhyaluronate, Sodium nitrate, Xanthan gum, Parfum/fragrance

 

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Proti vráskam Hotovo!
Vek
35+ Hotovo!
Podľa doby používania
Nočný Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
35+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Nočný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: GARNIER 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Skin Naturals Miracle Skin Cream NOC 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Skin Naturals Miracle Skin Cream NOC 50 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií