Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

Gembird Cableexpert HDMI 1.4 prepojovací 15m

Zobraziť katalóg
Gembird Cableexpert HDMI 1.4 prepojovací 15m
4,5 2 hodnotení
Video kábel pozlátené konektory, tienený
Kód:  MK206d61 Produktové číslo:  CC-HDMI4-15M Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gembird Cableexpert HDMI 1.4 prepojovací 15m Predaj skončil

Gembird Cableexpert HDMI 1.4 prepojovací 15m

Prepojovací tienený HDMI kábel od spoločnosti Cablexpert pre prenos obrazu a zvuku. Kábel o dĺžke 15 metrov zodpovedá štandardu HDMI 1.4, ktorý umožňuje prenášať obraz v rozlíšení Ultra HD (4096 × 2160 pri 60 Hz). Dátový prenos dosahuje rýchlosť až 18 Gb / sec. Navyše podporuje prenos dát ethernetovým kanálom s rýchlosťou 100 Mbps, obojsmerný prenos zvuku pomocou spätného kanálu (Harc) a prenos 3D obrazu. Kvalitu signálu zaisťujú pozlátené konektory, ktoré sú vo forme male-male (samec-samec). Kábel je tiež vhodný pre obojstrannú komunikáciu medzi dvoma "smart" zariadeniami.

Typ: prepojovací (male-male)

kľúčové vlastnosti

  • vysokorýchlostné HDMI
  • podpora 3D obrazu
  • podpora rozlíšenie Ultra HD
  • ethernetový kanál
  • pozlátené konektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gembird Cableexpert HDMI 1.4 prepojovací 15m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird Cableexpert HDMI 2.0 propojovací 15m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird Cableexpert HDMI 2.0-Schnittstelle 15 Meter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird Cableexpert HDMI 2.0-Schnittstelle 15 Meter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gembird Cableexpert HDMI 2.0 csatlakozós, 15 méteres.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií