Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Genius GX Gaming GILA

Zobraziť katalóg
Genius GX Gaming GILA
4,7 163 hodnotení
Myš drôtová, laserová, 200-8200dpi, 12 tlačidiel + koliesko, závažie na vyváženie 4.5gx 6, ovládací program Scorpion 72 makro funkcií, RGB podsvietenie, kábel 1.8m, USB 2.0
47,47 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ME200a2 Produktové číslo:  31010162101 Stránky výrobcu
Genius GX Gaming GILA 47,47 € Rozbalené

Genius GX Gaming GILA

Genius GX Gaming GILA je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Profesionálna herná myš, ktorá premení obyčajné hranie všetkých MMORPG a stratégií na neskutočnú zábavu. Svoje miesto si musí nájsť po boku klávesnice všetkých náruživých stratégov a milovníkov multiplayerových svetov so svojimi hrdinami. Exkluzivitu tohto jedinečného kúska hernej periférie podčiarkuje špičkové spracovanie, precízna laserová technológia s možnosťou zmeny citlivosti v širokom rozsahu, efektné RGB podsvietenie, programovateľné tlačidlá a možnosť pripevnenia závažia. Niet sa teda čomu čudovať, že myš dostala prestížne ocenenie za vycibrený dizajn a technologickú dokonalosť. Vydajte sa na dobrodružnú cestu dungeonmi a zničte svojich nepriateľov presnými ťahmi s novou myšou Genius GX Gaming GILA.

Zničte nepriateľov medzi prvými

 
  • Precízna laserová technológia
  • Možnosť zmeny DPI v rozsahu 200 - 8200 dpi
  • 8 programovateľných tlačidiel
  • Vyváženie myši pomocou závažia
  • RGB podsvietenie
  • Pozlátený USB kábel
  • Program Scorpion so 72 makro funkciami
  • Zabudovaný procesor s pamäťou



Určené pre hráčov MMORPG a stratégií


Milovníci online RPG žánrov budú nadšení z možnosti naprogramovať si množstvo inteligentných makro funkcií, vďaka ktorým budete pred všetkými protivníkmi o krok napred. Kúzla a bojové útoky si priradíte k jednotlivým tlačidlám a vaše schopnosti sa razom znásobia. Pri realizovaní naplánovanej stratégie je nutný presný pohyb po bojisku a s nastaviteľnou citlivosťou 200 - 8200 dpi v smere osi x i y sa presuniete na mape vždy presne do miesta, kde ste najviac potrební.





Maximálne rýchla odozva


Vnútri myši sa skrýva zabudovaný procesor s vlastnou pamäťou a stará sa o zabránenie blokovania hier nastavením funkcií makro. Jeho ďalšou výhodou je skrátenie reakčnej doby až 8x na bleskový čas 1 ms. Preklikávanie medzi jednotkami na bojisku alebo zameranie nepriateľa v aréne tak bude bleskurýchle a vaši protivníci ani nebudú vedieť, čo ich dostalo.





Presný pohyb


Podávajte len tie najlepšie výkony pri bitke vďaka možnosti umiestnenia až 6 malých závaží do tela myši. Každé z nich má hmotnosť 4,5 gramu a je len na vás, aká váha vám bude pri pohyboch myšou najviac vyhovovať. Či už budete potrebovať presne pomalé pohyby alebo naopak rýchle prechádzanie kurzorom, Gila sa vám maximálne prispôsobí.





Ovládajte svoju myš


Nastavujte si všetky dôležité parametre myši v prehľadnej aplikácii Scorpion. Priradíte si v nej makra k jednotlivým tlačidlám a spravovať tiež môžete efektné farebné podsvietenie. Pokročilé nastavenie v sebe skrýva ďalšie množstvo možností, ako zo seba urobiť najlepšieho bojovníka alebo stratéga na svete.





Buďte pripravení na všetko


Klikajte ako o život a nebojte sa odchodu tlačidiel do predčasného dôchodku. Garancia až 8 miliónov kliknutí vám zaručí maximálny komfort pri hraní. Praktické tlačidlo Sniper využijete vždy v prípade, že chcete okamžite znížiť DPI na jemné zameriavanie. Pozlátený USB kábel zabezpečí presný prenos signálu bez nežiaduceho rušenia.



Parametre a špecifikácia:

Osvetlenie:
Regulovateľné v škále RGB farieb (16 miliónov odtieňov)
Osvetlené koliesko, logo a línie na prednej a zadnej časti

Obsah balenia:
Herná myš Gila
Ovládač používateľského rozhrania myši Gila
Kovová závažie 4,5 gx 6
Nádoba na ukladanie kovových závaží
Viacjazyčný stručný návod na inštaláciu

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius GX Gaming GILA
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií