Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GEORELLO Kaleido Gears

Zobraziť katalóg
GEORELLO Kaleido Gears
5 2 hodnotení
Stavebnica odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa1626 Produktové číslo:  8007905023419

GEORELLO Kaleido Gears

GEORELLO Kaleido Gears je špičková stavebnica, ktorá vaše deti nikdy neomrzí. Stavebnica je navrhnutá tak, aby rozvíjala fantáziu, kreativitu, kombinačné schopnosti a jemnú motoriku detí už od troch rokov. Skladá sa z 55 dielov ozubených perforovaných dosiek, osí a prevodových kolies s pestrofarebnými samolepkami. Pri uvedení prevodového mechanizmu do pohybu pomocou kľučky sa roztočí nevídaný kaleidoskop farieb. Jednotlivé dieliky sú vyrobené z kvalitného pružného plastu, takže ich môžete bez problémov využívať na každodenné hranie. Stavebnica je kompatibilná s ostatnými stavebnicami radu GEORELLO.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
kvalitný plast

Počet dielikov:
55

Odporúčaný vek:
3+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GEORELLO Kaleido Gears
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Georello Kaleido Gears. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Georello Kaleido Gears. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Georello Kaleido Gears. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Georello Kaleido Gears.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií