AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Gerber Freescape Large Lantern

Zobraziť katalóg
Gerber Freescape Large Lantern
5 1 hodnotení
Svietidlo – 300/15lm, 15/240 hodín, IPx4
Kód:  SPT5361 Produktové číslo:  13658140370
Gerber Freescape Large Lantern Predaj skončil

Gerber Freescape Large Lantern

Pre vášnivých rybárov, ktorí radi lovia po zotmení, pre cestovateľov, ktorí radi prespávajú v stane, alebo jednoducho na osvetlenie záhrady, k tomu všetkému poslúži praktický lampáš Gerber Freescape Large Lantern. Diódy, ktoré sa skrývajú pod mliečne sfarbeným difuzérom, vám poskytnú svetelný tok až 300 lúmenov, pričom si toto svetlo budete môcť užívať až 15 hodín v kuse.

Kľúčové vlastnosti svietidla Gerber Freescape Large Lantern

  • Lampáš ponúka svetelný tok až 300 lúmenov
  • Na maximálny výkon vydrží lampáš svietiť až 15 hodín v kuse
  • Svietidlo rozsvietite pomocou bezdotykového kapacitného vypínača
  • Svetlo je napájané štyrmi batériami typu D
  • Krytie IPx4 zaistí svietidlu bezpečie aj v nepriaznivom počasí
  • Indikátor pod vypínačom vás upozorní, ak batériám bude dochádzať energia

Nikdy vás nezradí

Ihneď po vložení štyroch monočlánkov bude svietidlo pripravené posvietiť vám na cestu aj v tej najčernejšej tme. Pod vypínačom lampáša nájdete indikačné svetielko, ktoré vás upozorní v prípade, že batériám dochádza energia. Vy tak predídete nepríjemným situáciám, keď by ste mohli zostať bez svetla uprostred tmy. Lampáš disponuje inovatívnym bezdotykovým kapacitným vypínačom. Toho sa stačí ľahko dotknúť a LED diódy svietidla sa rozžiaria. Pridržaním prsta na vypínači regulujete úroveň osvetlenia. Pri maximálnom svetelnom toku vydrží lampáš svietiť až 15 hodín, ak si vystačíte s minimálnymi 15 lúmenmi, budete môcť svietiť 240 hodín.

Odolná konštrukcia

Svietidlo sa môže pochváliť nárazuvzdornou a odolnou konštrukciou s krytím IPx4, preto ju možno bez obáv používať aj v daždivom počasí. K tomu v hornej časti svietidla nájdete praktické závesné oko, vďaka ktorému si svietidlo zavesíte na cestách, kam len budete potrebovať.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gerber Freescape Large Lantern Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gerber Freescape Large Lantern.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií