AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Gibbon Fitness Line

Zobraziť katalóg
Gibbon Fitness Line
5 1 hodnotení
Slackline - balančný popruh, šírka 50 mm, dĺžka 15 m
Kód:  SPT1935 Produktové číslo:  4260165878968 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gibbon Fitness Line

Slackline Gibbon Fitness Line balančný popruh je základným komponentom novej fitnes pomôcky Gibbon Slicklines, s ktorou si môžete doma alebo vonku v pomerne krátkom čase vylepšiť svoju celkovú kondíciu. Balančný popruh so šírkou 5 cm a dĺžkou 15 metrov sa jednoducho používa. O pevné napnutie sa postará masívna račňa.

Umiestnenie je možné v interiéri na dodatočnú konštrukciu alebo vonku medzi dva stromy. Balančný popruh Slackline Gibbon Fitness Line je veľmi skladný a ľahký. Môžete si ho vziať so sebou aj na cesty. Cvičenie s balančným popruhom je účinné a veľmi zábavné.

Hlavné prednosti

  • Rozvíja silu, obratnosť aj rovnováhu
  • Vyvinutý poprednými fyzioterapeutmi
  • Môže ho používať každý
  • Rôzne náročné možnosti cvičenia
  • Ľahko prenosný a ľahký

Fitnes pomôcka Gibbon Slicklines fitnes Line

Ak ste o nej ešte nepočuli, v podstate ide o pružnú gumu alebo popruh, na ktorom sa cvičí. Výhodou cvičenia na popruhu Gibbon Slicklines je nestabilita plochy. Vďaka tomu je cvičenie veľmi variabilné a zapája veľa svalov tela. Používa sa na posilňovanie, spevňovanie, tréning koordinácie a rovnováhy.

Možno to znie náročne, ale niet sa čoho báť. Tréning celého tela pomocou Gibbon Slicklines je odstupňovaný podľa náročnosti cvikov. Používať ho môžu ako začiatočníci, tak aj pokročilejší.

Kto používa Gibbon Slicklines

Od roku 2007 sa novinka v oblasti zdravého pohybu rozširuje do celého sveta. Za jej návrhom stoja športovci aj športoví terapeuti, ktorí využili prirodzený pohyb po nespevnenom povrchu. Komunita používateľov Gibbon Slicklines sa tiahne od Japonska, Brazílie, cez USA až po Európu. Vznikla dokonca aj legendárna súťaž "King Of Slackline", ktorá ešte viac prepojila komunitu používateľov po celom svete.

Vďaka jednoduchému použitiu a nenáročnosti na priestor sa aj vy môžete pripojiť. Urobte niečo pre svoje zdravie a užite si zábavu pri cvičení s Gibbon Slicklines.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gibbon Fitness Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gibbon Fitness Line .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií