PET PET

Diskusia k GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB

GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB - Grafická karta

Diskusia k GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2 GB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den,chci se zeptat,jak je na tom tahle karta s hrami? (co dokáže "rozjet" př: GTA 5,The Forest....)

Dobrý den, potrebuji se zeptat jestli mi pujde tato grafika, kdyz od vas mam uz jednu zakoupenou, ale s PCI 2.0 16x, bude v tom nejaky problem ??? a ovladace se na Win10 nainstalujou automaticky ???

Muzu se zeptat jestli tato grafika nutne potrebuje 6PIN nebo staci jen samotny 500W zdroj ?? dekuji za odpoved

Dobry den, chtel bych tuto grafickou kartu pouzit do pocitace Dell Vostro 270. Kartu nechci vyuzivat pro hry. Dulezita je pro me moznost pripojit vice monitoru (v mem pripade konkretne 3). Pokud kartu nebudu vysoce zatezovat hrami, tak me zajima: - Da se tato karta pripojit k originalnimu zdroji ve Vostro 270 (tj. ma zdroj vubec pro tuto kartu konektor?)? Pokud ano, tak utahne zdroj tu kartu? - V manualu Dell se pise, ze zakladni deska ma sbernici Pci expres. U graficke karty je uvedeno Pci expres 3.0. Bude tato graficka karta se zakladni deskou ve Vostro 270 fungovat? - Pokud vyuziji vystup 2x DVI + 1x HDMI bude karta schopna posilat signal do 3 monitoru soucasne? Predem dekuji za odpoved TK

Dobrý den , mám zdroj 450W tato karta má doporučený zdroj 500W .Bude v tom problm? díky

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií